Πανηγυρίζει η Λεπέν επειδή δεν βγήκε Πρόεδρος ο Δήμας στην Ελλάδα

«Χαστούκι» και «νίκη του λαού» χαρακτηρίζει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας

Πανηγυρίζει η επικεφαλής του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας Μαρίν Λεπέν, με ανάρτηση στο blog της, επειδή δεν βγήκε Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Σταύρος Δήμας στην Ελλάδα!

«Το Εθνικό Μέτωπο χαιρετίζει θερμά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της Βουλής των Ελλήνων και το "χαστούκι" στο πρόσωπο του υποψηφίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμε��ου, κ. Δήμα, στο πλαίσιο της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας».

Όπως υποστηρίζει η αρχηγός του Εθνικού Μετώπου το αποτέλεσμα είναι «νίκη του λαού και των εκπροσώπων του ενάντια στην ευρωπαϊκή ολιγαρχία και τo μεγάλo κεφάλαιο».

Κατά τη Μαρίν Λεπέν, «οι πολιτικές της κοινής λογικής ενάντια στις πολιτικές λιτότητας που εφαρμόζονται στην Ελλάδα με τον πιο βίαιο τρόπο, είναι οι μόνες ικανές να αποκαταστήσουν την οικονομία της χώρας, που είναι θύμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των καταστροφικών δογμάτων της».

Χαρακτηρίζει ακόμη τα γεγονότα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα σαν «εφιάλτη» για τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και «ένα δημοκρατικό όνειρο» για τον λαό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top