Υποψήφιος με τη ΝΔ και ο Γιο��ανόπουλος

Συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό - Δείτε τι δήλωσε

Υποψήφιος με τη ΝΔ και ο Γιοβανόπουλος

​Με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι υποψήφιος ο ανεξάρτητος, πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Γιοβανόπουλος. Αυτό αποφασίστηκε κατά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.

«Ανταποκρίθηκα στην ευρύτερη συσπείρωση δυνάμεων που απαιτείται προς έναν δίκαιο και φιλελεύθερο κόσμο. Η συνεργασία μου με τη Νέα Δημοκρατία στις προσεχείς εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, είναι μια πράξη ευθύνης και σύνεσης. Η Ελλάδα μόνο ενωμένη μπορεί να διεκδικήσει την αναπτυξιακή της πορεία και να διασφαλίσει την ευρωπαϊκή της προοπτική» δήλωσε ο κ.Γιοβανόπουλος, αμέσως μετά την συνάντηση.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Γιοβανόπουλος είχε ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα στην δεύτερη και την τρίτη ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή, ενώ την παραμονή των Χριστουγέννων όταν ρωτήθηκε για το αν θα ήταν θετικός σε ενδεχόμενη πρόταση της ΝΔ για κάθοδο στις επόμενες εκλογές, ο κ.Γιοβανόπουλος απάντησε μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Θα τη συγκρίνω με την πρόταση που ίσως μου κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ! Είμαι πολύ φρέσκος στην πολιτική, για να μπορώ να εικάζω ή να κάνω συζητήσεις. Είναι τα πράγματα πάρα πολύ άγρια, αυτή την ώρα, για πάρα πολλούς συμπολίτες μας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top