Ε. Βενιζέλος: «Στόχος του ΠΑΣΟΚ να είναι τρίτο κόμμα»

«Έφτασε η ώρα της αλήθειας για όλους»

​Τον στόχο του ΠΑΣΟΚ να αναδειχθεί τρίτο κόμμα στις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αποκάλυψε ο Ε. Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής του κόμματος.

«Ο ρόλος και ο στόχος του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής παράταξης σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση είναι να είναι το τρίτο κόμμα. Να λάβει την τρίτη εντολή. Θα ήταν τραγικό να λάβουν την τρίτη εντολή οι εκπρόσωποι του νεοναζισμού και του νεοφασισμού. Έχει πολύ μεγάλη σημασία το ΠΑΣΟΚ να είναι αυτό που θα υπερβεί εκλογικά αυτή την στείρα διπολική δήθεν αντιπαράθεση. Άρα στόχος μας είναι η τρίτη θέση, η τρίτη εντολή. Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει αυτοδυναμία», είπε ο κ. Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε επίσης ότι τώρα είναι η ώρα της αλήθειας για όλους και μια ώρα ιστορικής ευθύνης.

«Έφτασε η ώρα της αλήθειας για όλους και όταν λέω για όλους εννοώ όλες τις πολιτικές δυνάμεις, αυτά που λένε, αυτά που υπόσχονται, αυτά που έχουν κάνει ή αυ��ά που λένε ότι θα κάνουν. Αλλά έφτασε η ώρα της αλήθειας για τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα ατομικά γιατί είναι η ώρα μιας μεγάλης ιστορικής ευθύνης που θα καθορίσει τη μοίρα του τόπου μας όχι μόνο για την επόμενη εκλογική περίοδο, αλλά για τις επόμενες δεκαετίες», είπε.

Αναφερόμενος τέλος στην αποτυχία εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας και στις εκλογές, ο κ. Βενιζέλος τόνισε:

«Κάποιοι θεωρούν ότι η αποτυχία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας είναι μία πολιτική νίκη της αντιπολίτευσης. Ποιας αντιπολίτευσης, της Αριστερής, της προοδευτικής, ή της ακροδεξιάς; Κάποιοι νομίζουν ότι οι εκλογές έχουν κριθεί προ πολλού, ότι έχουν κριθεί από τα αποδυτήρια, από την αφετηρία. Αυτό ποτέ δεν συμβαίνει. Δεν έχει συμβεί ποτέ ιστορικά και δε�� συμβαίνει ούτε και τώρα. Οι εκλογές δεν έχουν κριθεί. Θα κριθούν τώρα αυτές τις 26 ημέρες και θα κριθούν με όρους ουσιαστικής πολιτικής και όχι με όρους τεχνητού διπολισμού μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top