Νέα παρέμβαση Μοσκοβισί για τις πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα

«Μονόδρομος οι μεταρρυθμίσεις για να ευημερήσει η χώρα στο ευρώ»

​Την αποτυχία εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας σχολίασε ο επίτροπος Οικονομίας Πιερ Μοσκοβισί, ο οποίος έστειλε σαφές μήνυμα για την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη, την οποία συνδέει τόσο με την ψήφο των Ελλήνων στις εθνικές εκλογές, όσο και με μια δέσμευση από μια ενδεχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ότι θα παραμείνει προσηλωμένη στο πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις, που κρατούν την Ελλάδα εντός της ζώνης του ενιαίου νομίσματος.

Όλο το κείμενο του Γάλλου επιτρόπου:

«Μετά την ολοκλήρωση της τρίτης ψηφοφορίας στη Βουλή για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, η ελληνική κυβέρνηση μόλις ανακοίνωσε εθνικές εκλογές στις 25 Ιανουαρίου. Μέσα από αυτήν τη δημοκρατική διαδικασία, ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει και πάλι για το μέλλον της χώρας. Μια ισχυρή δέσμευση για την Ευρώπη και μία ευρεία στήριξη, τόσο από τους Έλληνες ψηφοφόρους, όσο και από τους πολιτικούς ηγέτες, για την απαραίτητη ελληνική μεταρρυθμιστική διαδικασία θα είναι ουσιαστικής σημασίας για να ευημερήσει και πάλι η Ελλάδα μέσα στη ζώνη του ευρώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top