Συνεδριάζει αύριο η εκλογική επιτροπή ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης

Σε αναμμένα κάρβουνα η Χαριλάου Τρικούπη λόγω Παπανδρέου

Συνεδριάζει αύριο Τρίτη, στις 12.00, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η εκλογική επιτροπή ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης υπό την σκιά δηλώσεων Παπανδρέου για νέο κόμμα.

Το κλίμα στην Χαριλάου Τρικούπη είναι βαρύ, μετά την απόφαση του πρώην πρωθυπουργού να δημιουργήσει δικό του πολιτικό φορέα, στην περίπτωση που δεν εκλεγεί πρόεδρος Δημοκρατίας, όπως και έγινε.

Όπως αναλυτικά γράψαμε νωρίτερα στο star.gr, έξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζήτησαν από τον πρώην πρωθυπουργό να μην προχωρήσει στην ανακοίνωση για την ίδρυση του νέου κόμματος. Αντ' αυτού πρότειναν κοινή κάθοδο στις εκλογές και συνέδριο μετά, στο οποίο θα συζητηθούν όλα τα θέματα, συμπεριλαμβανομένου και του ζητήματος της ηγεσίας. Παράλληλα και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης, με ανοιχτή επιστολή του προσπαθεί να μεταπείσει τον κ.Παπανδρέου να μην κάνει πράξη την αρχική δέσμευση του για νέο κόμμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top