Ε. Βενιζέλος: «Οι Έλληνες κρατούν τη μοίρα τους στα χέρια τους»

«Η χώρα οδηγείται σε εκλογές κι αυτό είναι όνειδος»

​Για διάλυση της Βουλής, λόγω εκβιασμού των θεσμών έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ε. Βενιζέλος, μετά από την ολοκλήρωση της τρίτης ψηφοφορίας, η οποία δεν κατέληξε στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Η χώρα οδηγείται σε εκλογές, η οικονομία σε αβεβαιότητα και αστάθεια. Αυτό είναι όνειδος για τη δημοκρατία και ελπίζω να μην έχει βαθύτερες επιπτώσεις. Η ώρα της αλήθειας έφτασε. Οι Έλληνες κρατούν τη μοίρα τους στα χέρια τους. Καλούνται να πάρουν απόφαση για τη πορεία της χώρας τα επόμενα χρόνια», είπε και πρόσθεσε:

«Το ΠΑΣΟΚ, ακρωτηριάστηκε. Ταπεινωθήκαμε, πονέσαμε για να στηρίξουμε τη χώρα και γιατί έπρεπε να αναλάβουμε τη ευθύνη μας για ιστορικά λάθη. Τώρα έχουμε να διαφυλάξουμε τις δραματικές θυσίες του λαού. Οι θυσίες του λαού έπιασαν τόπο. Είμαστε ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση του μνημονίου και την έξοδο από αυτό».

Όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, το ΠΑΣΟΚ θα εγγυηθεί τόσο προεκλογικά, όσο και μετεκλογικά την ορθή λειτουργία της οικονομίας και τόνισε ότι δεν πρόκειται να δώσει άλλοθι σε κανέναν.

«Πάταξον μεν, άκουσον δε. Για το καλό της χώρας της οικονομίας κρατάμε ψηλά τη ευθύνη και ευθύνη σημαίνει πατρίδα», δήλωσε ο κ. Βενιζέλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top