Συνωστισμός στη Συγγρού για τα γαλάζια ψηφοδέλτια

Σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα η ΝΔ

Συνωστισμός στη Συγγρού για τα γαλάζια ψηφοδέλτια

​Λίγο πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, στη Συγγρού βρίσκονται σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα, καθώς υπάρχει υπερπροσφορά υποψηφίων για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, σε περίπτωση που δεν βρεθούν οι 180 βουλευτές και η χώρα πάει σε πρόωρες εκλογές.

Ήδη στελέχη του κόμματος αναζητούν τρόπους για να κλείσουν τις τελευταίες θέσεις στα ψηφοδέλτια, ενώ αναμένονται και ηχηρές καραμπόλες, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ν. Δένδιας και η κα Α. Ασημακοπούλου θα βάλουν υποψηφιότητα στην περιφέρεια της Β΄ Αθήνας, και θα μετακινηθούν από την Κέρκυρα και τα Ιωάννινα αντίστοιχα.

Επίσης, η κα Ντόρα Μπακογιάννη αναμέ��εται να μεταφερθεί από το ψηφοδέλτιο της Επικρατείας σε εκείνο της Α΄ Αθήνας, ενώ στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά, όπως ο κ. Λαζαρίδης θα είναι υποψήφιοι στο Επικρατείας, όπως και ο κ. Σταματής, αν τελικά δεν είναι υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμα ότι υποψήφιοι στην Β΄Αθήνας θα είναι επίσης ο κ. Γ. Μιχελάκης, ο κ. Γ. Κουμουτσάκος και η κα Α. Πάλλη. Στην Α΄Πειραιά κατά πάσα πιθανότητα θα κατέβει υποψήφιος ο γιος του ανεξάρτητου βουλευτή Π. Μελά, ενώ στην Β΄Πειραιά θα είναι υποψήφιος ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης και ίσως ο Β. Μιχαλολιάκος.

Στην Α΄Θεσσαλονίκης, υποψήφια θα είναι η κα Α. Ευθυμίου, στην Β΄ο κ. Δ. Βαρτζόπουλος, ενώ στην Χίο θα κατέβει υποψήφιος ο κ. Δ. Μηταράκης, ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος στην Α΄Αθήνας. Τέλος στη Σάμο θα είναι υποψήφιος ο γνωστός καρδιολόγος Χ. Στεφανάδης.

Πάντως σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει φαίνεται να έχει προβάδισμα στην Α΄ Αθήνας, η κα. Ο. Κεφαλογιάννη και στην Β΄ Αθήνας ο κ. Κ. Μητσοτάκης.

Με την μείωση μάλιστα της ψαλίδας ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, αρκετοί υποψήφιοι ελπίζουν ότι δεν έχει χαθεί το θέμα της πρωτιάς, κάνοντας ακόμα πιο έντονο το ενδιαφέρον τους για να έχουν μια θέση στα γαλάζια ψηφοδέλτια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top