«Προσπαθούμε να μεταπείσουμε τον Γιώργο» δηλώνει ο Κρεμαστινός!

«Αδιανόητο να μην πάει ενωμένο σε εκλογές το ΠΑΣΟΚ»

Απέλπιδες προσπάθειες να μεταπείσουν τον Γιώργο Παπανδρέου ώστε να κάνει πίσω στο θέμα της ίδρυσης νέου κόμματος κάνουν στο ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Κρεμαστινό, ήδη έχουν αναληφθεί πρωτοβουλίες από στελέχη του Κινήματος.

«Έχουμε εκφράσει τις απόψεις μας, οι οποίες είναι ενωτικές. Δηλαδή, αποθαρρύνουμε οποιαδήποτε σκέψη διασπαστική» τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον Βήμα FM και πρόσθεσε: «Πραγματικά είναι αδιανόητο στη φάση αυτή μια ομάδα του ΠΑΣΟΚ να στραφεί εναντίον του ΠΑΣΟΚ. Είναι αδιανόητο να μην πάει ενωμένο στις εκλογές. Ποτέ στην ιστορία αυτού του τόπου δεν συνέβη να διασπαστεί προεκλογικά ένα κόμμα ή έστω μια ομάδα ή ένα μέρος κόμματος».

Ο ίδιος, μάλιστα, εκτίμησε ότι ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου τελικά «θα αποθαρρύνει όσους εισηγούνται τέτοια πράγματα, διότι οπωσδήποτε μερικοί τα εισηγούνται».

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο κ. Κρεμαστινός υποστήριξε πως πριν κάποιος καταλήξει σε μια απόφαση που δεν είναι ενωτική, θα πρέπει οι διαφορές «να συζητούνται στα όργανα ή ενδεχομένως και σε ένα συνέδριο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top