Νέο μήνυμα Σαμαρά και… στο βάθος κάλπες;

Οι 90 κρίσιμες ώρες πριν την ψηφοφορία της Δευτέρας

Νέο μήνυμα Σαμαρά και… στο βάθος κάλπες;
Με ένα νέο μήνυμα του πρωθυπουργού προς τον ελληνικό λαό πιθανότατα θα γίνει η ύστατη προσπάθεια από την πλευρά της κυβέρνησης για τη συγκέντρωση των 180 ψήφων στην κρίσιμη ψηφοφορία της Δευτέρας ώστε να αποτραπούν οι πρόωρες εκλογές.

Ο Αντώνης Σαμαράς ενδέχεται να κάνει αυτό το νέο διάγγελμα μέσα στο Σαββατοκύριακο - πιθανότατα την Κυριακή - και να περιγράψει με απόλυτη σαφήνεια τους κινδύνους που θα διατρέξει η χώρα από μια πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Θα τονίσει ότι οι πολίτες δεν θέλουν εκλογές και ότι η οικονομία δεν αντέχει εκλογές ενώ θα καλέσει τους βουλευτές να αναλάβουν τις ευθύνες τους και τον ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει στάση.

Προφανής στόχος του Μαξίμου είναι να προσελκύσει ψήφους υπέρ του Σταύρου Δήμα από τη δεξαμενή των ανεξάρτητων αλλά και από τους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και των ΑΝΕΛ.

Στην κυβέρνηση πάντως θεωρούν παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες ρεαλιστικό το στόχο των 180 βουλευτών ενώ στην αντιπολίτευση όλα τα κόμματα βλέπουν εκλογές. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top