Επαφές Μαξίμου και Βενιζέλου με το βλέμμα στη Δευτέρα

Πληροφορίες για νέα δημόσια παρέμβαση του πρωθυπουργού

Τις 12 ψήφους που θα διασφαλίσουν την εκλογή του Σταύρου Δήμα, με δεδομένες τις 168 της δεύτερης ψηφοφορίας, και την αποτροπή πρόωρων εκλογών αναζητά η κυβέρνηση, ενώ πληροφορίες δεν αποκλείουν νέα δημόσια παρέμβαση του πρωθυπουργού μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Η τρίτη και κρισιμότερη ψηφοφορία θα γίνει στις 12:00 της Δευτέρας και τα κομματικά επιτελεία έχουν πάρει «φωτιά», καθώς οι περισσότεροι «βλέπουν» εκλογές, με πιθανότερη ημερομηνία την 1η Φεβρουαρίου.

Σε μια ύστατη προσπάθεια να συγκεντρωθεί ο απαραίτητος αριθμός βουλευτών, κύκλος επαφών με ανεξάρτητους βουλευτές έχει δρομολογηθεί, τόσο από το Μέγαρο Μαξίμου, όσο και από τον κ. Βενιζέλο, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα «Καθημερινή».

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο πρωθυπουργός αναμένεται να προβεί σε νέες δηλώσεις την Κυριακή, όπου θα επισημάνει την ευθύνη κάθε βουλευτή για τους κινδύνους που θα προκύψουν εάν η χώρα οδηγηθεί σε εκλογική περιπέτεια.

Την ίδια ώρα, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν, αφενός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται στην πρόθεση ψήφου αλλά χωρίς αυτοδυναμία, αφετέρου, όμως, ότι η πλειοψηφία των πολιτών δεν επιθυμεί την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top