Χαϊκάλης-gate: Κατά του πορίσματος θα προσφύγουν οι ΑΝΕΛ

Τι δήλωσε η συνήγορος του βουλευτή Έλενα Τζούλη

Χαϊκάλης-gate: Κατά του πορίσματος θα προσφύγουν οι ΑΝΕΛ

Να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη κατά του εισαγγελικού πορίσματος που έστειλε στο αρχείο τις καταγγελίες Χαϊκάλη, ζητώντας επανεξέταση της υπόθεσης, ετοιμάζονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Αυτό τόνισε η συνήγορος του Παύλου Χαϊκάλη και σύζυγος του Πάνου Καμμένου Έλενα Τζούλη, η οποία είχε γνωστοποιήσει τις προθέσεις του κόμματος από την Δευτέρα στην εκπομπή του Star, "στον Ενικό".

«Μέσω της άσκησης εκείνων των ένδικων μέσων και διά της δικαστικής οδού και η άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων θα διαταχθεί και θα ενδιαφέρονται να σ��οιχειοθετήσουν το αδίκημα εκ νέου» επανέλαβε η κ.Τζούλη.

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, οι αρχές να ανοίξουν δικογραφία που αφορά στην παράνομη καταγραφή της συνάντησης των δύο ανδρών, γεγονός που μπορεί να καταστήσει κατηγορούμενο τον Παύλο Χαϊκάλη. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, ο κ.Χαϊκάλης θα έχει την δυνατότητα, σύμφωνα με την συνήγορο του, «να κάνει νόμιμη χρήση οποιουδήποτε υλικού, ακόμη κι εκείνου που έχει χαρακτηριστεί ως παράνομο». Μάλιστα, όπως είπε η κ.Τζούλη η μήνυση που ο κ. Σαμαράς έχει αναγγείλει ότι θα υποβάλει σε βάρος του βουλευτή, αναμένεται «με μεγάλη ανυπομονησία και χαρά».

Χθες, ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με τον βουλευτή αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει, ίσως και να τον εκβιάσει, έκανε λόγο για "αδιάσειστα στοιχεία" που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του.

Εν τω μεταξύ, σήμερα στο "κάδρο" μπήκε εκ νέου ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος έφερε στο φως την καταγγελία του Παύλου Χαϊκάλη. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης έκανε πράξη, αυτό που είπε το βράδυ της Τρίτης στο κεντρικό δελτίο του Star και την Μάρα Ζαχαρέα, ότι θα κατέθετε ερώτηση στην Βουλή, προκειμένου να πληροφορηθεί εάν πράγματι ο ηθοποιός έχει βγάλει στο εξωτερικό ποσό ύψους 3 εκατ. και εάν έχει φορολογηθεί γι' αυτό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top