«Βαπτίστηκε» υποψήφιος με το Ποτάμι ο Λυκούδης

Θεοδωράκης: Εκπροσωπεί την Αριστερά που θέλουμε

«Βαπτίστηκε» υποψήφιος με το Ποτάμι ο Λυκούδης
Με θερμά λόγια καλωσόρισε τον Σπύρο Λυκούδη στο Ποτάμι ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε έξω από την παλιά Βουλή, γνωστοποιώντας ότι οι «Μεταρρυθμιστές» θα είναι στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

«Υπάρχει κόσμος που αναζητά τις λύσεις μέσα από το Ποτάμι. Κόσμος της μεταρρύθμισης, υγιής κόσμος της Αριστεράς. Ο κ. Λυκούδης εκπροσωπεί την Αριστερά που θα θέλαμε, την Αριστερά του Παπαγιαννάκη και του Κύρκου, την Αριστερά που επαναστατεί με λόγο» τόνισε ο κ. Θεοδωράκης, προσθέτοντας ότι το Ποτάμι «θέλει να εκφράσει και αυτή την Αριστερά».

«Αποφασίσαμε να συμπορευθούμε με το Ποτάμι όταν ακούσαμε πως "θέλουμε να τ' αλλάξουμε όλα, χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα"» σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Λυκούδης, υπογραμμίζοντας ότι δεν τον απασχολεί «τι καρέκλες θα πάρω εγώ και οι Μεταρρυθμιστές».

«Συμπλέουμε με το Ποτάμι. Ο φορέας που θα πάμε στις εκλογές θα είναι το Ποτάμι» πρόσθεσε ο ίδιος, κάνοντας λόγο για ανάγκη διαμόρφωσης μιας ισχυρής δύναμης που θα ισορροπήσει την πολιτική ζωή της χώρας. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top