Επίθεση Άδων�� Γεωργιάδη στον Λάκη Λαζόπουλο

Τι του καταλόγισε στο κεντρικό δελτίο του Star

Επίθεση Άδωνι Γεωργιάδη στον Λάκη Λαζόπουλο

​Επίθεση στον ηθοποιό Λάκη Λαζόπουλο εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με αφορμή την υπόθεση Χαϊκάλη.

«Διάβασα σήμερα σε 3 διαφορετικά blogs ότι ο γνωστός καλλιτέχνης Λάκης Λαζόπουλος που κίνησε την ιστορία με τον Χαϊκάλη και που κάνει τόσο σκληρή προσπάθεια για να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία συγκαταλέγεται στους Έλληνες που έβγαλαν εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό την ώρα της κρίσης, περίπου 3 εκατ. ευρώ… Φαντάζομαι νόμιμα» είπε ο κ.Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι ο ίδιος θα κάνει ερώτηση στην Βουλή για το θέμα αυτό .

«Εάν είναι αλήθεια και ο κ.Λαζόπουλος έχει βγάλει 3 εκατ ευρώ στο εξωτερικό, αυτό πάει να πει ότι μάχεται για να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία για να τριπλασιάσει τα λεφτά του από την καταστροφή των υπολοίπων. Γιατί όποιος έχει βγάλει λεφτά, το έχει κάνει μόνο και μόνο για να καταστραφούμε όλοι οι υπόλοιποι και να γίνει αυτός πλούσιος» πρόσθεσε.

Στην ερώτηση του κ.Χατζηνικολάου αν το έχει διασταυρώσει, ο κ.Γεωργιάδης είπε με νόημα «αν δεν ισχύει, να βγει και να το διαψεύσει (εννοεί τον Λαζόπουλο)».

«Εφόσον πετάει λάσπη ο κ.Λαζόπουλος και θέλει να μπει στην πολιτική διαμάχη, ας έρθει να μπούμε στην πολιτική διαμάχη για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος» είπε ο κ.Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας τον Λάκη Λαζόπουλο «πολιτικό του αντίπαλο» .
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κατηγόρησε μάλιστα τον κ.Λαζόπουλο, ότι «οργάνωσε αυτή την ιστορία με τον Χαϊκάλη».
Ο κ.Γεωργιάδης εξαπέλυσε επίθεση και στον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη, τον οποίο χαρακτήρισε «αρχιεισαγγελέα λογοκρισίας» , παρακαλώντας τον «αυτή την κρίσιμη περίοδο να κάνει αναστολή της ποινής μου με το εμπάργκο, ώστε να έχω την ευκαιρία να συνομιλώ με τον κ.Στρατούλη φανερά στα παράθυρα και όχι κρυφά στους διαδρόμους της Βουλής».
ΒΙΝΤΕΟ STAR
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top