Ο Πάνος Καμμένος και τα... χανουμάκια του! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ανατολίτικο tweet Καμμένου με νέες αιχμές για αργυρώνητους βουλευτές

Ο Πάνος Καμμένος και τα... χανουμάκια του! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

​Μέσα στο «τσουνάμι» ειδήσεων με αφορμή την δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας μετά και τον «σεισμό» που προκάλεσε το Χαϊκάλης Gate, για μια στιγμή, βλέποντας... κάτι χανουμάκια στο twitter, μπερδευτήκαμε και είχαμε την αίσθηση ότι αντί για την σελίδα του Πάνου Καμμένου είμαστε στο προφίλ του Λευτέρη Πανταζή.

xanoumises.jpg

Μια προσεκτικότερη ματιά στα στοιχεία του λογαριασμού, έδειξε ότι δεν κάναμε λάθος, απλώς ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε να στείλει το δικό του μήνυμα με ...ανατολίτικα ημίγυμνα κορίτσια.

Ο κ.Καμμένος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μια φωτογραφία με χανουμάκια σε μεγάλα κέφια να παίζουν... μαξιλαροπόλεμο, αφήνοντας νέες αιχμές για κουμπαράδες και αργυρώνητους.

xanoumakia.jpg

Κάνοντας focus στην πολυφορεμένη λέξη των ημερών «μαξιλάρι», ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αφιέρωσε το tweet του στους οκτώ βουλευτές που την προηγούμενη φορά είτε είχαν ψηφίσει "παρών", είτε δεν είχαν ψηφίσει, γιατί απουσίασαν από την πρώτη ψηφοφορία, γράφοντας το σχόλιο «Με τί αντάλλαγμα μπορεί ένας πολίτης που τιμήθηκε με εμπιστοσύνη των Ελλήνων να μεταμορφώνεται σε μαξιλάρι εξουσίας;»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top