"Φωτιά" στα μπορντοροδοκόκκινα η Ραχήλ - "Χύμα" ο Χαϊκάλης (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ποιος είπε Χριστουγεννιάτικο ποιηματάκι; - Η ψηφοφορία με χιούμορ

Μπορεί η αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής να μην είχε χριστουγεννιάτικα δέντρα και λαμπάκια, ωστόσο η λάμψη δεν απουσίαζε από το Κοινοβούλιο κατά την διάρκεια της δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα δωδεκάποντα τακούνια, τα στενά φορέματα, τα κόκκινα κραγιόν, τα μαλλιά και τα αξεσουάρ των βουλευτίνων μαγνήτισαν τα βλέμματα και έδωσαν γκλαμουριά στην ψηφοφορία.

Πρώτη και καλύτερη, με άκρως Χριστουγεννιάτικη ενδυμασία, η Ραχήλ Μακρή. Η ανεξάρτητη βουλευτής "έσκασε μύτη" στην Βουλή… "φωτιά στα μπορντοροδοκόκκινα με μπότα, γυαλί ηλίου και χρυσό σταυρό στο λαιμό, προκαλώντας το ενδιαφέρον του αντρικού πληθυσμού.





Αγιοβασιλιάτικο… κραγιόν επέλεξε σήμερα και η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Η γαλάζια βουλευτής επιλέγοντας τον ασφαλή και πάντα κλασάτο συνδυασμό του λευκού-μαύρου, έσπασε την διχρωμία βάζοντας κόκκινο χρώμα στα χείλη της.





Το έντονο μπλε (ΝΔ για να μην ξεχνιόμαστε) επέλεξαν στην σημερινή εμφάνιση τους δύο γαλάζιες βουλευτίνες. Η Ντόρα Μπακογιάννη και η Μαρία Σταυρινούδη Σόδη ψήφισαν το συγκεκριμένο χρώμα, όχι μόνο λόγω … μόδας και ιδεολογίας, αλλά και για το… μάτι (του ΣΥΡΙΖΑ)!




Εντύπωση προκάλεσε η casual εμφάνιση της Έλενας Ράπτη. Η βουλευτής της ΝΔ, αν και συνήθως επιλέγει αυστηρά ταγιέρ, μίντι φούστες και στενά κομψά φορέματα, σήμερα έφτασε πολύ απλή στην Βουλή, σαν να ετοιμαζόταν για εκδρομή με τον Λούκα Γιώρκα ένα πράμα! Ακόμη και χωρίς πολλά πολλά πάντως η βουλευτίνα δεν πέρασε απαρατήρητη.

Κατά τα άλλα κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας, ο φωτογραφικός φακός ζούμαρε στα πρόσωπα της επικαιρότητας, μαρτυρώντας τα συναισθήματα τους.

Το star.gr σας παρουσιάζει με πολλή δόση χιούμορ.

Κικίλιας: Άργησα γιατί έβλεπα Σεφερλή, καλό ε;;;

Μπούκουρας: Δεν παίρνω ψυχοφάρμακα πιστέψτε με




Βούτσης: Πρόεδρε να κατεβάσουμε και τον Άγιο Βασίλη στα ψηφοδέλτια



Χαϊκάλης: Στα... αρχεία μου και μένα

Σαμαράς: Μία και σήμερα για τα Χριστούγεννα !!!!

Σαμαράς: Μπράβο παιδιά και του χρόνου !!!

Μάρκου σε Μαρκόπουλο: Άκου το νέο σουξέ της Πάολα !!!

Σαν τις "μεγάλες Παρασκευές" Χριστουγεννιάτικα


Μεϊμαράκης: Κοράκιασα....

Μελάς: Γιατί δεν με παίζετε ρε παιδιά... ;


Σαμαράς: Τρέμει στα εικονίσματα το καντήλι πλάγι
και φωτάει στη σκυθρωπή, στη θαμπή εμορφιά.
Να η φάτνη, οι άγγελοι κι ο Χριστός κι οι Μάγοι
και το αστέρι ολόλαμπρο μες στη συννεφιά!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI