Α. Γεωργιάδης: «Σε τρεις μήνες εκτός ευρώ η Ελλάδα αν μπει σε εκλογική περιπέτεια»

«Η ευθύνη των βουλευτών στην τρίτη ψηφοφορία θα έχει ιστορική σημασία»

Α. Γεωργιάδης: «Σε τρεις μήνες εκτός ευρώ η Ελλάδα αν μπει σε εκλογική περιπέτεια»

​Την προειδοποίηση ότι η χώρα θα βγει από την ζώνη του ευρώ σε τρεις μήνες, αν δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας την ερχόμενη Δευτέρα και η χώρα μπει σε εκλογική περιπέτεια εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Α. Γεωργιάδης, μιλώντας στο Mega.

«Η ευθύνη των βουλευτών την επόμενη εβδομάδα θα έχει ιστορική σημασία Είναι απολύτως προφανές ότι αν η χώρα μπει σε εκλογική περιπέτεια μας έχουν προειδοποιήσει άπαντες ότι σε τρεις μήνες από σήμερα μπορεί να μην είμαστε στη ζώνη του ευρώ. Άρα αντιλαμβανόμαστε όλοι γιατί πράγμα έχουν να αποφασίσουν οι βουλευτές την επόμενη εβδομάδα», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Τόνισε μάλιστα ότι σήμερα η Βουλή έκανε ένα βήμα προς τα εμπρός και ότι στην τρίτη ψηφοφορία οι βουλευτές θα πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους.

«Σήμερα η Βουλή έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός. Από το 160 βρεθήκαμε στο 168 σε μία ψηφοφορία, τη δεύτερη κατά σειρά, που δεν είχε μεγάλη πίεση γιατί η μεγάλη πίεση θα είναι στην τρίτη. Πιστεύω ότι η τρίτη ψηφοφορία, αυτή που όλοι οι βουλευτές θα γνωρίζουν ότι δεν έχει επόμενη, θα είναι αυτή που θα κάνει τους πάντες να αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Νομίζω ότι το σημερινό αποτέλεσμα είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και σίγουρα αυξάνει ραγδα��α τις πιθανότητες να εκλεγεί τελικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μία εβδομάδα είναι πολύς πολιτικός χρόνος», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top