Λοβέρδος: Υπάρχουν βάσιμες ελπίδες για να εκλεγεί ο Δήμας

«Δεν εξαντλήθηκε η δυναμική των πρωτοβουλιών Σαμαρά και Βενιζέλου»

Λοβέρδος: Υπάρχουν βάσιμες ελπίδες για να εκλεγεί ο Δήμας
«Βεβαίως και υπάρχει πιθανότητα να εκλεγεί Πρόεδρος» υποστήριξε ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στο Mega μετά το τέλος της δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, όπου τόνισε με νόημα πως «έχουμε μπροστά μας 6 πολιτικές μέρες και την πλειοψηφία του ελληνικού λαού που δεν θέλει εκλογές».

Ο υπουργός Παιδείας ξεκαθάρισε πως «δεν εξαντλήθηκε η δυναμική των πρωτοβουλιών από πλευράς Σαμαρά και Βενιζέλου» και εκτίμησε ότι προκύπτει η ερμηνεία από δηλώσεις βουλευτών ότι «μπορεί και να είμαστε περισσότεροι».

«Αν συνδυαστεί αυτό και με τις διεργασίες που γίνονται σε κοινοβουλευτικούς σχηματισμούς, μας κάνει να πιστεύουμε ότι υπάρχουν βάσιμες ελπίδες» πρόσθεσε ο κ. Λοβέρδος, σημειώνοντας με νόημα πως «η ΔΗΜΑΡ εξελέγη το 2012 ως παράγοντας ασφάλειας και ως Αριστερά της ευθύνης».

Ο κ. Λοβέρδος αναφέρθηκε και στις ψήφους των πρώην χρυσαυγιτών και νυν ανεξάρτητων βουλευτών Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου και Στάθη Μπούκουρα, περνώντας στην αντεπίθεση: «Ψήφισαν δύο πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής τον Σταύρο Δήμα. Γιατί δεν κοιτάμε την μειοψηφία η οποία περιέχει τον κυρίως κορμό της Χρυσής Αυγής;».

Τέλος, ο υπουργός Παιδείας χ��ρακτήρισε ορθή κίνηση τη συνάντηση Βενιζέλου-Παπανδρέου και εκτίμησε ότι «θα είμαστε ενωμένοι όταν γίνουν οι εκλογές, που δεν θα είναι απαραίτητη στις 25 Γενάρη ή αρχές Φλεβάρη». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top