Μπακογιάννη: Αν πάμε σε εκλογές θα είναι πολωτικές και σε κλίμα ζούγκλας

«Είμαι αισιόδοξη ότι θα ψηφιστεί Πρόεδρος»

Μπακογιάννη: Αν πάμε σε εκλογές θα είναι πολωτικές και σε κλίμα ζούγκλας
«Κακόγουστο σίριαλ που αδικεί την πλειοψηφία των βουλευτών» χαρακτήρισε η Ντόρα Μπακογιάννη την ιστορία με τις καταγγελίες για απόπειρα δωροδοκίας βουλευτών.

«Μπορούσα ποτέ να φανταστώ αυτά τα καραγκιοζιλίκια με Χαϊκάληδες κλπ; Δεν μπορούσα. Είναι πράγματα τόσο εκτός λογικής που ό,τι και να μου πει κανείς ότι θα γίνει σε αυτή τη χώρα, δεν θα το αποκλείσω πλέον. Ντρέπομαι να είμαι συνάδελφος με βουλευτές που παριστάνουν τους ντετέκτιβ» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στην εκπομπή «Live U» του STAR.

Παράλληλα, χαρακτήρισε λάθος του ΣΥΡΙΖΑ το ότι «αγκάλιασε όλους αυτούς τους τυχοδιώκτες της πολιτικής».

Η κα Μπακογιάννη επεσήμανε ότι ο λαός δεν θέλει εκλογές και υποστήριξε πως «η πρωτοβουλία που πήρε ο Αντώνης Σαμαράς, την οποία είχα ζητήσει εγώ και άλλοι συνάδελφοι, είναι στη σωστή κατεύθυνση».

Η ίδια, εκτίμησε ότι στη σημερινή ψηφοφορία θα υπάρχει μια αύξηση των ψήφων του Σταύρου Δήμα χωρίς «κανείς να ξέρει εάν θα υπάρχει μια έκπληξη όπως με τον κ. Μελά στην πρώτη ψηφοφορία».

«Θα περιμένουμε την τρίτη ψηφοφορία για να δούμε τι στάση θα κρατήσουν οι βουλευτές που είναι προβληματισμένοι. Κανείς δεν έχει το άλλοθι της άγνοιας και εγώ έχω την ελπίδα ότι θα ψηφιστεί ο Πρόεδρος και θα προχωρήσουμε» πρόσθεσε η κα Μπακογιάννη.

Η βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε πως αν πάμε σε εκλογές «θα είναι πολωτικές και σε κλίμα ζούγκλας» και κατέληξε: «Θέλω να ελπίζω ότι την επόμενη φορά που θα κληθεί να ψηφίσει ο ελληνικός λαός θα ψηφίσει με το μυαλό και θα σκεφθεί ποιους θέλει να τον εκπροσωπούν στη Βουλή. Και τα κόμματα τα ίδια να προσέξουν ποιους βάζουν στις λίστες, έχουν ευθύνη. Πρέπει τουλάχιστον να καλύπτουν τις βασικές αρχές που μια κοινωνία απαιτεί από έναν βουλευτή». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top