Ν. Φούντα: «Δεν θα είμαι υποψήφια σε περίπτωση συνεργασίας ΔΗΜΑΡ – ΣΥΡΙΖΑ»

«Δυόμισι χρόνια έχω κατακεραυνώσει τον λαϊκισμό και από τη ΝΔ και από τον ΣΥΡΙΖΑ»

Ν. Φούντα: «Δεν θα είμαι υποψήφια σε περίπτωση συνεργασίας ΔΗΜΑΡ – ΣΥΡΙΖΑ»

​Την απόφασή της να μην είναι υποψήφια σε περίπτωση συνεργασίας της ΔΗΜΑΡ με τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε η βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ν. Φούντα, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Έχουμε ακόμα μία εβδομάδα κι εγώ θα συνεχίσω να λέω ότι η εθνική συνεννόηση είναι κάτι που θα τιμήσει επιτέλους το πολιτικό σύστημα της χώρας, που είναι εντελώς απαξιωμένο αυτή την ώρα», είπε η κα. Φούντα και πρόσθεσε:

«Δεν επιθυμώ να είμαι υποψήφια σε περίπτωση συνεργασίας της ΔΗΜΑΡ με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί θεωρώ ότι είναι κάτι που δεν συνάδει με την πορεία μας έως τώρα».

Πάντως η κα Φούντα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια με άλλο κόμμα στις επόμενες εκλογές και επιφυλάχτηκε να ανοίξει τα χαρτιά της στις 30 Δεκεμβρίου, αφού θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι εγώ έχω μια πορεία δυόμισι χρόνων που προσπάθησα να κατακεραυνώσω τον λαϊκισμό και του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ και δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει πολιτική ταύτιση για τα δικά μου δεδομένα με τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top