Τα «ΝΑΙ», τα «ΠΑΡΩΝ» και τα «ΙΣΩΣ» λίγες ώρες πριν την δεύτερη ψηφοφορία

Στα ύψη η αγωνία μετά και το "Χαϊκάλης Gate"

Τα «ΝΑΙ», τα «ΠΑΡΩΝ» και τα «ΙΣΩΣ» λίγες ώρες πριν την δεύτερη ψηφοφορία

Με τρία νέα “NAI”στην υποψηφιότητα Δήμα για την προεδρία της Δημοκρατίας, αλλά και πέντε “ΙΣΩΣ”, αναμένονται 163 ως 168 θετικές ψήφοι στην αυριανή ψηφοφορία.

Αναλυτικότερα, στα πέντε «ΝΑΙ» των Λυκούδη, Ψαριανού, Μάρκου, Αηδόνη και Νταβρή της πρώτης ψηφοφορίας αναμένεται να προστεθούν τρία «ΝΑΙ».

Ο Παναγιώτης Μελάς, αλλά και οι Γιάννης Κουράκος και Βασίλης Οικονόμου που θεώρησαν ικανοποιητική την συναινετική πρόταση του πρωθυπουργού αναμένεται να ψηφίσουν υπέρ του Σταύρου Δήμα.

Το «ΝΑΙ» δεν αποκλείουν οι 4 βουλευτές που απουσίαζαν στην πρώτη ψηφοφορία.

Ποιοι είναι αυτοί:

Ο Γιώργος Κασαπίδης, ο Κώστας Γιοβανόπουλος, ο Στάθης Μπούκουρας , ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, αλλά και η Μίκα Ιατρίδη.

Έτσι η δεύτερη ψηφοφορία αναμένεται να συγκεντρώσει μια πλειοψηφία υπέρ της υποψηφιότητας Δήμα, από 163 ως 168 βουλευτές.

Στο «ΠΑΡΩΝ» παραμένει ο Πέτρος Τατσόπουλος, αλλά και ο Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος όμως δεν αποκλείει τίποτα για την τρίτη ψηφοφορία.

Ο πρώην υπουργός της ΔΗΜΑΡ Θόδωρος Παπαθεοδώρου προτείνει θετική ψήφο .

Ωστόσο, οι τρεις της ΔΗΜΑΡ (Ψύρρας, Φούντα και Τσούκαλης) που είχαν υπογράψει την πρόταση των οκτώ για συναινετική εκλογή, συμφώνησαν να καταψηφίσουν στην δεύτερη ψηφοφορία, γιατί δεν συναινεί και ο ΣΥΡΙΖΑ..

Ερώτημα αποτελεί, αν το σύνολο των ΑΝΕΛ, μετά και τις εξελίξεις με τον Αποστολόπουλο, θα στηρίξει την "αρνητική" γραμμή Καμμένου- Χαϊκάλη.

Σταθεροί στο «ΠΑΡΩΝ» αναμένεται να μείνουν πιθανόν και ως το τέλος οι Οδυσσέας Βουδούρης, Θεόδωρος Παραστατίδης, Ραχήλ Μακρή, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Θεοδώρα Τζάκρη, Μάρκος Μπόλαρης, Μίμης Ανδρουλάκης και Βύρων Πολύδωρας.

BINTEO STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top