Χατζηνικολάου:Μάλλον ο Αποστολόπουλος ήθελε και να προικίσει τον Χαϊκάλη-Μιλάμε για βόθρο

Τι είπε για το πόρισμα Παναγιωτόπουλου ο σχολιαστής του STAR

Χατζηνικολάου:Μάλλον ο Αποστολόπουλος ήθελε και να προικίσει τον Χαϊκάλη-Μιλάμε για βόθρο

​Οι εξελίξεις στο "Χαϊκάλης Gate" βρέθηκαν στο επίκεντρο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

Ο εκδότης της Real News και σχολιαστής του δελτίου Νίκος Χατζηνικολάου, σχολιάζοντας το πόρισμα Παναγιωτόπουλου που βάζει στο αρχείο την υπόθεση, αλλά και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών είπε χαρακτηριστικά «ξέρουμε ότι ο κ.Αποστολόπουλος ήθελε να παντρέψει τον κ. Χαϊκάλη, αυτό που μένει να μάθουμε και μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ, είναι αν ήθελε και να τον προικίσει» .

Μιλώντας στην Μάρα Ζαχαρέα, ο γνωστός δημοσιογράφος τόνισε πως η δική του αίσθηση είναι, ότι «ο κ.Αποστολόπουλος ήθελε και να προικίσει τον βουλευτή των ΑΝΕΛ».

«Ακόμη και αν δεχτεί κανείς όλα όσα περιλαμβάνονται στο κείμενο του εισαγγελέα με το οποίο η υπόθεση πηγαίνει στο αρχείο επειδή η υπόθεση προσέλαβε πολύ μεγάλη δημοσιότητα και επειδή η πολιτική μας ζωή είναι σε μια φάση, όπου οι πολίτες αμφισβητούν τους πάντες και τα πάντα και νοιώθουν ότι η πολιτική ζωή κινείται μέσα σε ένα βόρβορο συνεχών αποκαλύψεων, νομίζω ότι όφειλε η εισαγγελία να κάνει ότι μπορεί για να διαψεύσει τους φόβους και τις ανησυχίες των πολιτών. Έχω την αίσθηση ότι δεν το κάνει. Έχω την αίσθηση ότι βιάζεται να κλείσει την υπόθεση και να την στείλει στο αρχείο» είπε με νόημα ο κ.Χατζηνικολάου, εκτιμώντας «ότι ίσως οι χρόνοι τους σχετίζονται και με τις ψηφοφορίες στην Βουλή για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας»

«Θα προτιμούσα, σαν απ��ός πολίτης και όχι ως δημοσιογράφος, να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να βλέπαμε ποιος τηλεφωνούσε σε ποιον, για να καταλάβουμε τι παίχτηκε πίσω από την ιστορία αυτή» πρόσθεσε ο κ.Χατζηνικολάου, λέγοντας πως αυτή τη στιγμή ζούμε σε ένα "σύννεφο" από ερωτήματα που δεν έχουν λάβει απαντήσεις .

Αναφερόμενος ειδικά στο θέμα των 5000 ευρώ που έδωσε ο κ.Χαϊκάλης στον Αποστολόπουλο και για τα οποίαο βουλευτής των ΑΝΕΛ έδωσε διαφορετικές εκδοχές μέσα σε λίγες ώρες, ο κ.Χατζηνικολάου έκανε λόγο για «πολιτικό βόθρο».

Μιλώντας για τα "ΝΑΙ" και τα "ΟΧΙ" της αυριανής ψηφοφορίας για την προεδρία της Δημοκρατίας και την χθεσινή πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, ο γνωστός δημοσιογράφος εκτίμησε ότι «υπάρχει ένα παιχνίδι του μουτζούρη, δηλαδή ποιος θα πάρει τον μουτζούρη των εκλογών και θα χρεωθεί ότι πάμε σε εκλογές».

BINTEO STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top