Χαϊκάλης: Δάνεισα τον Αποστολόπουλο για να παίξει στο χρηματιστήριο για την πάρτη του

Νέα διάσταση στο θέμα με τις 5.000 ευρώ έδωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ

Χαϊκάλης: Δάνεισα τον Αποστολόπουλο για να παίξει στο χρηματιστήριο για την πάρτη του

​Νέα διάσταση στο θέμα με τις 5.000 ευρώ, που όπως υποστηρίζει έδωσε στον Γ.Αποστολόπουλο, παρουσίασε σήμερα ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, μιλώντας στην επιτροπή κοινοβουλευτικής δεοντολογίας, έκανε λόγο για δανεισμό των 5.000 ευρώ στον Αποστολόπουλο, προκειμένου να παίξει στο χρηματιστήριο ο κ.Αποστολόπουλος και όχι ο ίδιος.

«Ποτέ δεν είχα μετοχές. Ποτέ δεν έχω παίξει στο Χρηματιστήριο» υποστήριξε o κ.Χαϊκάλης

Όπως είπε επίσης, ο κ. Αποστολόπουλος του επέστρεφε τμηματικά το ποσό.

Σημειώνεται ότι με το άρθρο 12 του νόμου 3213/2003 απαγορεύονται στους βουλευτές οι χρηματιστηριακές συναλλαγές. Αν διαπιστωθεί η αγορά μετοχών εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις του νόμου που επισείουν ποινή φυλάκισης έως δύο έτη και χρηματική ποινή από 10.000 ευρώ έως 500.000 ευρώ.

Άλλα έλεγε το Σαββατοκύριακο!

Το Σαββατοκύριακο πάντως ο κ.Xαϊκάλης δεν είχε υποστηρίξει κάτι τέτοιο για τις 5.000 ευρώ

Την Κυριακή μιλώντας στον Real fm ο κ.Χαϊκάλης είπε πως το ποσό αυτό «θα μπορούσε να πει κανείς ότι του το είχα δώσει εγώ σαν δάνειο. Από αυτό το πεντοχίλιαρο, πήρα 500 ευρώ τον πρώτο μήνα, 500 το δεύτερο και μετά χάθηκε. Αυτή είναι η όλη ιστορία».

Το Σάββατο, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, υποστήριξε ότι έδωσε 5.000 ευρώ στον Αποστολόπουλο, όχι σαν δάνειο αλλά για το Χρηματιστήριο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο κ.Αποστολόπουλος θα "επένδυε" για χάρη του αυτό το ποσό!!!

«Ο άνθρωπος αυτός με ρώτησε: έχεις λεφτά ναι παίξουμε χρηματιστήριο; Εγώ του είπα πως δεν έχω λεφτά, πως είμαι χάλια οικονομικά και πως έχω μόνο ένα πεντοχίλιαρο που μπορώ να σου δώσω. Ήταν μία απλή συναλλαγή» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «Τον πρώτο μήνα μου φέρνει 500 ευρώ και μου λέει είναι οι τόκοι σου. Τον δεύτερο μήνα πάλι 500 ευρώ. Τον τρίτο και τον τέταρτο μήνα δεν είχε τίποτα και τότε κατάλαβα ότι η καθυστέρηση αυτή είναι περίεργη. Έτσι μετά ήμουν υποψιασμένος και δεν έπεσα στην παγίδα».

«Τον Ιούλιο του 2014 έληγε η ρύθμιση που είχα κάνει πριν ένα χρόνο και στέλνω μήνυμα και μου λέει θα το αναλάβω εγώ. Εγώ του είπα ξέχνα τους τόκους, θέλω το αρχικό μου κεφάλαιο (σ.σ. τα 5.000 ευρώ). Τον παίρνω εγώ αρκετά τηλέφωνα και κατόπιν πίεσης μου καταθέτει 800 ευρώ» συνέχισε.

Δείτε επίσης: Τι υποστήριξε στον εισαγγελέα ο Γ. Αποστολόπουλος

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top