Δεν πείθεται ο Αηδόνης από το νέο «συγγνώμη» του Βουδούρη

"Η συγγνώμη απαιτεί γενναίους ανθρώπους"

Δεν πείθεται ο Αηδόνης από το νέο «συγγνώμη» του Βουδούρη

"Μανιάτικο" κρατά τις αρχικές δηλώσεις του ανεξάρτητου βουλευτή Οδυσσέα Βουδούρη, περί χρηματισμού βουλευτών για την προεδρική εκλογή, ο Χρήστος Αηδόνης.

Τι και αν σήμερα ο κ.Βουδούρης έδωσε νέες διευκρινήσεις για το κείμενο που είχε συνυπογράψει με τον Θ.Παραστατίδη, και είχε προκαλέσει αντιδράσεις λέγοντας ότι οι δηλώσεις του είχαν ως σκοπό να αναδείξουν το πολιτικό αδιέξοδο και όχι να επιτεθούν προσωπικά εναντίον συναδέλφων, για τον κ.Αηδόνη «το τρένο έφυγε και δεν ξαναγυρνά».

«Ο προηγούμενος ομιλητής όταν μιλά, να κοιτά τον εαυτό του στον καθ��έπτη. Η συγγνώμη απαιτεί γενναίους ανθρώπους» είπε ο κ.Αηδόνης.

Σε προηγούμενες δηλώσεις του ο κ.Αηδόνης είχε χαρακτηρίσει «σκουλήκι και τυφλοπόντικα» τον κ.Βουδούρη και του είχε συστήσει να προσέχει όταν κυκλοφορεί διότι είναι «από χωριό» και έχει «πρωτόγονη ηθική».

Υπενθυμίζουμε πως με το κείμενο τους οι κκ Παραστατίδης, Βουδούρης, άφηναν υπόνοιες για χρηματισμό για όσους βουλευτές καταψήφισαν στον προϋπολογισμό και υπερψήφισαν στην πρώτη ψηφοφορία υπέρ της εκλογής του Προέδρου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top