Καταγγελία Καμμένου: Θέλουν να κλείσουν άρον-άρον την υπόθεση

«Σε εξέλιξη προσπάθεια να κλείσει η υπόθεση χωρίς δύο βασικά στοιχεία»

Για προσπάθεια «να κλείσει η υπόθεση χωρίς δύο βασικά στοιχεία» έκανε λόγο ο Πάνος Kαμμένος μιλώντας στον Real FM για την υπόθεση με την απόπειρα δωροδοκίας που κατήγγειλε ο βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης.

Το ένα στοιχείο, σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, είναι �� άρση του απορρήτου του τηλεφώνου του κ. Αποστολόπουλου και όλων: «Από εκεί θα αποδεικνύονταν κάποια πράγματα. Πρώτον οι ισχυρισμοί του κ. Χαϊκάλη, δηλαδή ότι επικοινωνούσε μαζί του, του έστελνε συγκεκριμένα μηνύματα τα οποία αφορούσαν τα ραντεβού και την απόπειρα δωροδοκίας. Δεύτερον, πιθανώς να δούμε ποιος τον ειδοποίησε στις 12 του μηνός όταν στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση. Κα�� τρίτον, συνεχίζει να έχει επαφές και με ποιους μιλάει;».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το δεύτερο στοιχείο το οποίο πράγματι με συγκλόνισε ήταν ότι πάει να κλείσει η δικογραφία χωρίς να έχουν λάβει υπόψη τους το πρωτογενές υλικό το οποίο παραδόθηκε από τις 6 και από τις 10 του μηνός στο γραφείο της εισαγγελίας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top