Πιπιλή: Ανόητος και ηλίθιος τοκογλύφος ο Χαϊκάλης!

"Αμαύρωσε την πολιτική ζωή του τόπου. Θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα"

Πιπιλή: Ανόητος και ηλίθιος τοκογλύφος ο Χαϊκάλης!

Σκληρή κρητική στον Παύλο Χαϊκάλη άσκησε το πρωί της Δευτέρας η Φωτεινή Πιπιλή με αφορμή τις καταγγελίες του βουλευτή των ΑΝΕΛ για απόπειρα δωροδοκίας του από τον Γ.Αποστολόπουλο.

Η βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε τον κ.Χαϊκάλη «ανόητο και ηλίθιο χωρίς εισαγωγικά» που «τοκογλυφεί και αμαύρωσε την πολιτική ζωή του τόπου», προειδοποιώντας ότι θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα με το νόμο.

«Ο ανόητος όχι μόνο αμαύρωσε την πολιτική ζωή του τόπου, είναι και ηλίθιος χωρίς εισαγωγικά που λέει ότι ‘έκανα τοκογλυφία’ παρέβη το νόμο και θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα. Ελέγχεται ακόμη α��ό το ΣΔΟΕ για τα 5.000 ευρώ που ξέχασε να δηλώσει στο πόθεν έσχες...» είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής.

«Η πιο σοβαρή χροιά της υπόθεσης είναι ότι βγαίνει ένας βουλευτής και λέει σε όλα τα κανάλια και τα ραδιόφωνα, “τού έδωσα (του Αποστολόπουλου) 5.000 ευρώ για να παίξει στο χρηματιστήριο στο εξωτερικό”». πρόσθεσε η κ.Πιπιλή.

«Στην ουσία τοκογλυφεί και «παίζει» (στο ΧΑ) και κάνει παράπονα, θα το επιτρέψω;» διερωτήθηκε.

«Και ο Αποστολόπουλος και ο Χαϊκάλης είναι στο υπερπέραν» πρόσθεσε η γαλάζια βουλευτής, αφήνοντας αιχμές εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρα.

«Συντάσσεται ο κ.Τσίπρας με την ιστορία Καμμένου-Χαϊκάλη για να βοηθήσει τον συνεταίρο του να βγει στη Βουλή να σώσουν μαζί τη χώρα» είπε χαρακτηριστικά η κ.Πιπιλή.

Ανέφερε δε σκωπτικά ότι «έφερα (στο στούντιο του ΣΚΑΪ) ειδικό ρολόι και στυλό, έχουμε τον ήχο στο ρόλοι, την κάμερα στο στυλό, θα πάω στο Λαζόπουλο να κάνει τη μίξη».

Εν τω μεταξύ, το ζήτημα της απαγόρευσης χρηματιστηριακών συναλλαγών για τους βουλευτές έθεσε στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής και η Φωτεινή Πιπιλή και η επιτροπή αποφάσισε στις 4 το απόγευμα να καλέσει για την υπόθεση τον Παύλο Χαϊκάλη. Εντός της εβδομάδας -πιθανότατα την Τρίτη- συνεδριάζει και η επιτροπή Πόθεν έσχες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top