Βουδούρης: Δεν θέλαμε να κατηγορήσουμε κάποιον, ανακαλέσαμε τη δήλωση

«Να ανακαλέσουνε τις ύβρεις τους οι 3 βουλευτές που μας επιτέθηκαν»

«Η δήλωση αυτή παρερμηνεύτηκε και εμφανίστηκε ως προσωπική επίθεση εναντίον κάποιων συναδέλφων. Στόχος μας ήταν να αναδείξουμε το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η εκλογή του ΠτΔ» δήλωσε ο Οδυσσέας Βουδούρης από το βήμα της Βουλής.

«Προφανώς δεν ήταν αυτός ο στόχος μας. Επειδή δεν επιθυμούμε να μετατρέψουμε σε προσωπική αντιπαράθεση μια πολιτική τοποθέτηση, ανακαλέσαμε αυτή τη δήλωση» πρόσθεσε ο κ. Βουδούρης, ξεκαθαρίζοντας ότι σε καμία περίπτωση ούτε ο ίδιος ούτε ο Θεόδωρος Παραστατίδης υπαινίχθηκαν κάποια κατηγορία εναντίον οποιουδήποτε βουλευτή.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής αναφέρθηκε στους 3 συναδέλφους του (Χρήστο Αηδόνη, Σπύρο Λυκούδη και Γρηγόρη Ψαριανό) που τους επιτέθηκαν με δηλώσεις τους, σημειώνοντας ότι αν και αποφάσισαν να ανακαλέσουν τη δήλ��σή τους «οι τρεις συνάδελφοι θεώρησαν ότι δεν ήταν αρκετό».

«Γιατί αυτοί οι συνάδελφοι επέλεξαν εξαρχής χυδαίους και υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Γιατί αυτό συνεχίστηκε και αφού ανακαλέσαμε τη δήλωση μας; Κάποιος έφτασε ακόμη και να μας απειλεί με σωματική βία» πρόσθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτές, καλώντας τους 3 συναδέλφους του να ανακαλέσουν τις ύβρεις.

«Αποδείξαμε την ειλικρίνεια μας, ας το κάνουν και αυτοί που προέβηκαν στις ύβρεις. Ας ανακαλέσουν και αυτοί τους υβριστικούς τους χαρακτηρισμούς» κατέληξε ο κ. Βουδούρης.