Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας θέλει o υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ Θ. Παπαθεοδώρου

Δηλώνει ικανοποιημένος από το διάγγελμα Σαμαρά

​Την υπερψήφιση του Σταύρου Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ζητά με δήλωσή του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ και πρώην υφυπουργός Παιδείας Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

Ο κ. Παπαθεοδώρου στη δήλωσή του εκφράζει την ικανοποίησή του από το διάγγελμα Σαμαρά και τονίζει ότι η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή μπορεί να επιτευχθεί, χωρίς την συνδρομή των δύο ανεξάρτητων βουλευτών που προέρχονται από τη Χρυσή Αυγή.

Η δήλωση του κ. Παπαθεοδώρου αναφέρει:

«Στην ουσία ο κ. Σαμαράς υιοθέτησε με το διάγγελμά του το κείμενο-πρόταση των 8 Βουλευτών (Σπ. Λυκούδη, Β. Οικονόμου, Χρ. Αηδόνη, Π. Τατσόπουλου, Γρ. Ψαριανού, Ν. Τσούκαλη, Ν.Φούντα και Θ. Ψύρρα), για συναινετική εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, συνταγματική αναθεώρηση, συμφωνία με τους εταίρους για την ολοκλήρωση του προγράμματος και εκλογές μέσα στο 2015. Είναι ένα σημαντικό βήμα για την απαραίτητη εθνική συνεννόηση, ώστε η χώρα να μην μπει σε περιπέτειες. Περιπέτεια δεν είναι οι εκλογές, αλλά το κλίμα, ο τρόπος και ο χρόνος που η χώρα οδηγείται σε αυτές. Το κείμενο των 8 Βουλευτών παραμένει μία κατ’εξοχήν σοβαρή και ρεαλιστική λύση. Την στήριξα από την πρώτη στιγμή και την στηρίζω ακόμ�� περισσότερο σήμερα , μεταξύ άλλων και για να απαλλαγούμε από όλους αυτούς που θέλουν να επενδύσουν στην πολιτική παρακμή και τη γενικευμένη καχυποψία για να επιβιώσουν. Η συναίνεση πρέπει να είναι ξεκάθαρη, πολιτική και να αποκλείει την συνάθροιση των ψήφων της Χρυσής Αυγής. Και μπορεί πλέον να υπάρξει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top