Εκλογές εδώ και τώρα θέλει ο Γ. Γιακουμάτος

«Γελοίο υποκείμενο» ο Χαϊκάλης – «Θα τιμωρηθούν αυτοί που προκαλούν εκλογές»

Εκλογές εδώ και τώρα θέλει ο Γ. Γιακουμάτος

​Την αντίθεσή του με την κομματική γραμμή της ΝΔ, που δεν θέλει πρόωρες εκλογές, εξέφρασε στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γ. Γιακουμάτος.

«Εγώ θέλω εκλογές να τελειώνουμε μια για πάντα με αυτή την ιστορία. Να τελειώσει αυτή η ιστορία του παραμυθιού», δήλωσε ο κ. Γιακουμάτος.

Μάλιστα δεν δίστασε να επιτεθεί εναντίον του Παύλου Χαϊκάλη, χαρακτηρίζοντάς τον «γελοίο υποκείμενο».

«Εγώ είμαι 25 χρόνια βουλευτής και δεν έχει έρθει κανείς να με πλησιάσει για να μου δώσει ένα φράγκο. Αν δεν κουνήσεις την αχλαδιά δεν πέφτουν τα αχλάδια. Κάποιος κουνάει την αχλαδιά. Αυτό ισχύει για όλους όσοι λένε ότι θα χρηματιστούν ή υποτίθεται ότι χρηματίστηκαν, αυτά τα γελοία υποκείμενα, οι δύο γελοίοι βουλευτές που έκαναν αυτές τις δηλώσεις», είπε ο κ. Γιακουμάτος και πρόσθεσε:

«Απαξιώ. Ούτε να ακούσω δε θέλω για τις καταγγελίες Χαϊκάλη. Ούτε το όνομά του δεν θέλω να πω. Ντροπή. Ντροπή γι’ αυτό το γελοίο υποκείμενο για το οποίο έγινε όλη αυτή η ιστορία. Είμαι 25 χρόνια βουλευτής και αν το έβλεπα στον ύπνο μου θα πεταγόμουν. Αυτά που συμβαίνουν τώρα στη Βουλή δεν έχουν ξανασυμβεί».

Μάλιστα, χαρακτήρισε ως ηθικό αυτουργό όσων διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στην πολιτική σκηνή της χώρας τον ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε με νόημα ότι ο λαός θα τιμωρήσει όλους όσοι σπρώχνουν τη χώρα στις πρόωρες εκλογές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top