Νέο αίτημα από τον Π. Χαϊκάλη για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

Για «δικαστικό πραξικόπημα» κάνει λόγο η συνήγορος του βουλευτή

Νέο αίτημα από τον Π. Χαϊκάλη για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

​Για «δικαστικό πραξικόπημα» έκανε λόγο η δικηγόρος του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Π. Χαϊκάλη, Ε. Τζούλη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, καθώς όπως τόνισε ενημερώθηκε πως ο εισαγγελέας Εφετών, Π. Παναγιωτόπουλος αναμένεται σήμερα να βγάλει το πόρισμά του για την υπόθεση και να μην ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

«Προς μεγάλη μου έκπληξη χθες, μετά το πέρας της συμπληρωματικής κατάθεσης του κ. Χαϊκάλη, ενημερώθηκα από τους δικαστικούς συντάκτες, κατόπιν πληροφοριών που επικαλέστηκαν οι ίδιοι από τον κ. Παναγιωτόπουλο που χειρί��εται την υπόθεση, ότι τελικά σήμερα αναμένεται να εκδώσει πορισματική αναφορά με άγνωστο περιεχόμενο και ότι έχει αποφασίσει να μην διατάξει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Αποστολόπουλου και του κ. Χαϊκάλη. Αυτό και μόνο εάν πράγματι αληθεύει είναι δικαστικό πραξικόπημα», είπε η κα Τζούλη και πρόσθεσε:

«Αν δηλαδή δεν ενδιαφέρει τον κ. εισαγγελέα το γεγονός ότι ο Αποστολόπουλος μιλούσε στα τηλέφωνα με τον Χαϊκάλη, αν δεν ενδιαφέρει τον εισαγγελέα να μάθει ποιος ειδοποίησε τον Αποστολόπουλο , δύο λεπτά πριν από τις 18:00 το απόγευμα, που είχε κατακλύσει η αστυνομία το σπίτι του κ. Χαϊκάλη και ανέμενε τον δράστη , εάν δεν ενδιαφέρει την αστυνομία ποιος ήταν ο χορηγός του Αποστολόπουλου, που θα του έδινε τις 700.000 ευρώ, αν αυτά δεν ενδιαφέρουν τον κ. εισαγγελέα ποιον προσπαθούν να κρύψουν»;

Η κα Τζούλη δήλωσε επίσης ότι νωρίς το πρωί υπέβαλε στην εισαγγελία νέο αίτημα για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και ζήτησε την εξαίρεση του κ. Παναγιωτόπουλου και την συνέχιση της έρευνας από το δικαστικό συμβούλιο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top