Νέα βέλη Γλέζου: Όχι σε όσους επιδιώκουν ως καριέρα το βουλευτιλίκι

Στρέφεται εκ νέου κατά Βουδούρη-Παραστατίδη

Εκ νέου κατά μιας ενδεχομένης υποψηφιότητας των Οδυσσέα Βουδούρη και Θεόδωρου Παραστατίδη τάχθηκε ο Μανώλης Γλέζος.

Με παρέμβασή του από τις Βρυξέλλες, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι είναι αδιανόητο τα κόμμα του να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια των επόμενων εκλογών βουλευτές που «επιδιώκουν ως καριέρα το βουλευτιλίκι και, για να το επιτύχουν, μετέρχονται μέσα άγνωστα στο ήθος της Αριστεράς».

Όπως τονίζει ο ίδιος, «όραμα των αγωνιστών της Αριστεράς δεν υπήρξε ποτέ το επάγγελμα του πολιτικού. Οι αγωνιστές πρόσφεραν και θυσίαζαν και την ίδια τους τη ζωή υπέρ του συνόλου».

Ο κ. Γλέζος επισημαίνει πως αν πρόθεση όλων αυτών είναι όντως να υπερψηφιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, «μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξη αυτού του στόχου, χωρίς να είναι υποψήφιοι στις εκλογές».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, με θέσεις καθαρές, είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να αποκαθάρει την ατμόσφαιρα του πολιτικού σκηνικού, η οποία μολύνεται από τις αναθυμιάσεις του βόρβορου που δημιουργείται από τους επαγγελματίες πολιτικούς» καταλήγει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top