Σ. Βούλτεψη: «Εσωτερική υπόθεση των ΑΝΕΛ οι καταγγελίες περί χρηματισμού»

«Μεταξύ τους παρακολουθούσαν ο ένας τον άλλο»

​«Εσωτερική υπόθεση» των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σ. Βούλτεψη την υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας του βουλευτή του κόμματος, Π. Χαϊκάλη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Μεταξύ τους παρακολουθούσαν ο ένας τον άλλον. Απ' αυτήν την ιστορία επωφελείται ο ΣΥΡΙΖΑ και έρχεται και τους αγκαλιάζει. Τα μνημόνια θα φύγουν, αν υποστεί πλήγμα η δημοκρατία, θέλει δύο-τρεις γενιές, για να επανέλθει η εμπιστοσύνη στον κοινοβουλευτισμό», δήλωσε η κα Βούλτεψη, τονίζοντας ότι με αυτές τις καταγγελίες δέχεται πλήγμα ένας ακόμα πυλώνας της δημοκρατίας, η δικαιοσύνη.

Όσον αφορά στο διάγγελμα του πρωθυπουργού και στις ελπίδες που αυτό γεννά για την εξεύρεση των 180 βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, η κα Βούλτεψη τόνισε:

«Προσδοκούμε να έχει την απήχηση που πρέπει ο Πρωθυπουργός. Έλαβε αυτήν την πρωτοβουλία, διότι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι η χώρα δεν έχει χρόνο, για να πάει σε πειραματισμούς, δεν μπορεί να βρεθεί στον αέρα ούτε σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο. Ο Πρωθυπουργός έλαβε αυτήν την πρωτοβουλία, ώστε να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, να τελειώσουμε με την αξιολόγηση και τη συμφωνία εξόδου από το μνημόνιο, να ολοκληρώσουμε τη συνταγματική αναθεώρηση και να μπορεί να γίνουν εκλογές ακόμα και μέχρι το τέλος του '15».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top