Αναταραχή από άτυπη ενημέρωση ΠΑΣΟΚ για υποψηφιότητα… Κουβέλη

Διευκρινίστηκε αργότερα ότι ήταν σκέψεις του καλοκαιριού

Αναταραχή προκάλεσε στο κυβερνητικό στρατόπεδο ένα άτυπο σχόλιο του ΠΑΣΟΚ με αναφορά στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, το οποίο άφηνε ουσιαστικά ανοιχτό το ενδεχόμενο να προταθεί ως υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας (παρά την υποψηφιότητα Δήμα), με τον τρόπο που ήταν διατυπωμένο!

«Το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο Πρόεδρος του Ευάγγελος Βενιζέλος καταβάλουν εδώ και πολύ καιρό, με συνέπεια, τη μέγιστη πολιτική προσπάθεια για την εκλογή ΠτΔ όσο γίνεται ευρύτερης αποδοχής. Είναι συνεπώς προφανές ότι τυχόν υποψηφιότητα Κουβέλη αντιμετωπίστηκε θετικά» ανέφερε η πρώτη άτυπη ενημέρωση, που «άναψε φωτιές» στο κυβερνητικό στρατόπεδο και όχι μόνο.

Αργότερα όμως εστάλη ορθή επανάληψη, από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, στην οποία διευκρινίζεται ότι το συγκεκριμένο ενδεχόμενο αφορούσε σκέψεις του Ιουλίου-Αυγούστου 2014 και όχι τωρινές.

Αναφέρει συγκεκριμένα το διορθωμένο σχόλιο του ΠΑΣΟΚ:

«Το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο Πρόεδρος του Ευάγγελος Βενιζέλος καταβάλουν εδώ και πολύ καιρό, με συνέπεια, τη μέγιστη πολιτική προσπάθεια για την εκλογή ΠτΔ όσο γίνεται ευρύτερης αποδοχής.

Είναι συνεπώς προφανές ότι τυχόν υποψηφιότητα Κουβέλη (κατά την περίοδο Ιουλίου-Αυγούστου) αντιμετωπίστηκε θετικά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top