Αθώος που παγιδεύτηκε δήλωσε στον εισαγγελέα ο Γ. Αποστολόπουλος

Υποστήριξε ότι ήθελε να δείξει στον Καμμένο την ηθική υπόσταση Χαϊκάλη

Αθώος που παγιδεύτηκε δήλωσε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών ο Γ. Αποστολόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες επικαλέστηκε το γεγονός ότι συναντιόταν με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Π. Χαϊκάλη σχεδόν καθημερινά και εκείνος του έκανε συνεχώς νύξεις για οικονομικά προβλήματα.

«Υπάρχουν στοιχεία για να αποδείξουν τον ισχυρισμό μου» φέρεται επίσης να δήλωσε, όπως και ότι στόχος του ήταν να αποκαλυφθεί η ηθική υπόσταση Χαϊκάλη στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Π. Καμμένο.

«Δεν βρίσκεται κανείς από πίσω μου» φέρεται επίσης να διαβεβαίωσε, όπως και ότι ήταν σύμβουλος του Καμμένου και δεν είχε λόγο να εξαγοράσει κανέναν.

«Μετά από κλήση της εισαγγελίας εφετών, ο κ. Αποστολόπουλος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στην έρευνα μετά τις καταγγελίες Χαϊκάλη. Αμέσως ανταποκριθήκαμε, δώσαμε εξηγήσεις, δεν ζητήσαμε προθεσμία και αποσαφηνίσαμε την πραγματικότητα. Δεν προκύπτει κανένα ποινικό αδίκημα, κανένα πολιτικό θέμα δεν υπάρχει όπως το παρουσιάζει ο κ. Χαϊκάλης. Η πραγματικότητα είναι όπως την κατέθεσε ο κ. Αποστολόπουλος, χωρίς μοντάζ. Πολιτικά ατοπήματα έχει διαπράξει ο κ. Χαικάλης» δήλωσε κατά την έξοδό τους από το εισαγγελικό γραφείο, ο δικηγόρος του Γ. Αποστολόπουλου, Π. Σαράκης.

«Τα βίντεο είναι μονταρισμένα» δήλωσε επίσης ο συνήγορος του Γ. Αποστολόπουλου, ο οποίος πρόσθεσε: «Τα γεγονότα δεν έχουν τη διάσταση που παρουσιάζονται. Το ποινικό και το πολιτικό θέμα αφορά την άλλη πλευρά».

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών προτίθεται να καλέσει για κατάθεση αύριο τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Π. Καμμένο, ενώ δεν αποκλείεται να ζητήσει να καταθέσουν ταυτόχρονα (κατ’ αντιπαράσταση) τους Γ. Αποστολόπουλο και Π. Χαϊκάλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top