Αηδόνης: να μην κυκλοφορούν Βουδούρης-Παραστατίδης γιατί είμαι από χωριό!

«Πολιτικά σκουλίκια και τυφλοπόντικες» τους αποκάλεσε

Αηδόνης: να μην κυκλοφορούν Βουδούρης-Παραστατίδης γιατί είμαι από χωριό!

Σφοδρή επίθεση με... απειλητικά υπονοούμενα εξαπέλυσε κατά των Βουδούρη-Παραστατίδη, μιλώντας στη Βουλή, ο ανεξάρτητος βουλευτής Χρήστος Αηδόνης, για τον οποίο, όπως και για τους Λυκούδη, Ψαριανό, Ντάβρη, άφησαν να εννοηθεί σε χθεσινή ανακοίνωσή τους οι δύο βουλευτές ότι μπορεί και να δωροδοκήθηκαν για να ψηφίσουν τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο.

«Περίμενα την συγγνώμη τους από το βήμα της Ολομέλειας. Τα σκουλήκια! Δεν είναι μόνο πολιτικά σκουλήκια αλλά και τυφλοπόντικες που σήμερα κρύβονται» τόνισε ο κ. Αηδόνης.

Μάλιστα, κατεβαίνοντας από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, ακούσθηκε να λέει απευθυνόμενος προς το προεδρείο της Βουλής: «Και κάτι ακόμα που ξέχασα να πω: Αυτοί οι τύποι να αποφύγουν να κυκλοφορούν αυτό το διάστημα γιατί είμαι από χωριό και δεν έχουμε καλή φήμη»!

Κριτική άσκησε ο κ. Αηδόνης και εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ: «Γνώριζα πως η Αριστερά είναι ταυτισμένη με την ηθική. Σήμερα τη λυπάμαι. Κατάπτωση είναι το χαρακτηριστικό της πολιτικής τους. Οι πολιορκητές της εξουσίες που με την ρητορεία των αργυρώνητων και των κουμπαράδων εύχομαι να μην βρεθούν αντιμέτωποι με το δημιούργημά τους».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top