Αυτός είναι ο «μεσάζων» του Χαϊκάλη – Τον καλεί ως ύποπτο ο εισαγγελέας

Παπαμιμίκος: Υπήρξε στενός συνεργάτης του Καμμένου, πρόκειται για προβοκάτσια

Αυτός είναι ο «μεσάζων» του Χαϊκάλη – Τον καλεί ως ύποπτο ο εισαγγελέας
Φωτογραφίες από παλαιότερη συνάντηση του Πάνου Καμμένου με τον Αλέξη Τσίπρα δημοσίευσε η ΝΔ, αποκαλύπτοντας τον μεσάζοντα που καταγγέλλουν οι ΑΝΕΛ χωρίς να έχουν ακόμη δημοσίως κατονομάσει.

Η φωτογραφία είναι από συνάντηση των δύο πολιτικών αρχηγών στις 22.3.2013 όπου από το ΣΥΡΙΖΑ παρίσταται ο Αλέξης Τσίπρας, ο Νίκος Παππάς και ο Πάνος Σκουρλέτης, ενώ από τους ΑΝΕΛ ο Πάνος Καμμένος, ο -τότε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ- Νότης Μαριάς και ο σύμβουλος του προέδρου των ΑΝΕΛ Γιώργος Αποστολόπουλος, ο οποίος και κατονομάζεται πλέον ως ο μεσάζοντας που καταγγέλλουν οι ΑΝΕΛ (ο κύριος αριστερά με τα γυαλιά, στην πρώτη φωτογραφία).

«Η Δικαιοσύνη είναι ανάγκη να αποφανθεί άμεσα. Από τη στιγμή που η έρευνά της δεν τεκμηριώνει οτιδήποτε, αποκαλύπτεται πως πρόκειται για μια στημένη προβοκάτσια. Πρέπει να δοθεί ένα τέλος, εδώ και τώρα, σ’ αυτό το άθλιο παιχνίδι με τους θεσμούς και τη χώρα» τονίζει σε δήλωσή του ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Ο γραμματέας της ΝΔ σημειώνει ότι η προβοκάτσια ξεκίνησε πριν από τρεις μήνες από τους ΑΝΕΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους και καταγγέλλει ότι «προσπαθούν να εκβιάσουν και να τρομοκρατήσουν βουλευτές και μολύνουν το πολιτικό περιβάλλον, επιδιώκοντας ανώμαλες εξελίξεις».
apo2.jpg
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο κ. Αποστολόπουλος «υπήρξε στενός συνεργάτης του Πάνου Καμμένου», ενώ -αναφερόμενος στην επίμαχη φωτογραφία- ο κ. Παπαμιμίκος σημειώνει πως «τον συνόδευσε στη συνάντηση του με τον Αλέξη Τσίπρα στ��ς 22.3. 2013». Παράλληλα, προκειμένου να δείξει ότι είχε στενές σχέσεις με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ τονίζει ότι τον συνόδευσε και στην Κύπρο «την 01.04.2013 ενώ είναι ο βασικός μάρτυρας υπεράσπισης του στην υπόθεση των CDS».

«Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του» καταλήγει ο κ. Παπαμιμίκος.

Τον καλεί ως ύποπτο ο εισαγγελέας

Ραγδαίες είναι, εξάλλου, οι εξελίξεις μετά τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη.

Ο φερόμενος ως μεσάζοντας, Γιώργος Αποστολόπουλος, καλείται εντός της ημέρας στην εισαγγελία ως ύποπτος για να καταθέσει. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top