Τι είπε ο Α. Τσίπρας για τις καταγγελίες του Π. Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του

«Ακολουθείται ένας ολισθηρός δρόμος. Η χώρα πρέπει να βγει από τον βούρκο»

Τι είπε ο Α. Τσίπρας για τις καταγγελίες του Π. Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του

​Επιφυλακτικός εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο να σχολιάσει τις καταγγελίες του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Π. Χαϊκάλη ότι αποπειράθηκαν να τον δωροδοκήσουν για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μέχρι να εξετάσει όλα τα στοιχεία, επεσήμανε όμως ότι τον τελευταίο καιρό ακολουθείται ένας ολισθηρός δρόμος.

«Πριν από λίγο ενημερώθηκα για το θέμα και εκτιμώ ότι πρόκειται για μια σοβαρή καταγγελία, αλλά θα μου επιτρέψετε να μην κάνω καμία παραπέρα δήλωση, αν δε δω τα στοιχεία και δεν εκτιμήσω πόσο σοβαρή είναι αυτή η υπόθεση και πόσο μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις», είπε ο κ. Τσίπρας και επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας:

«Εμείς εδώ και καιρό έχουμε επισημάνει ότι ακολουθείται ένας ολισθηρός δρόμος, ένας δρόμος πιέσεων, όπου επιχειρείται να τετραγωνιστεί ο κύκλος. Γιατί όταν δεν υπάρχει ανοχή για συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής και ο πρωθυπουργός κάνει λόγο για μαξιλαράκια, τότε είναι φανερό ότι έχει κάνει μια ολισθηρή επιλογή. Θα δούμε τις καταγγελίες και θα εκτιμήσουμε. Η χώρα θα βγει από τον βούρκο», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top