ΑΛΑΛΟΥΜ με Χαϊκάλη:Η ασφάλεια ήξερε το όνομα που πήγε να τον δωροδοκήσει ΑΛΛΑ όχι η εισαγγελία

Το έμαθε πριν από λίγη ώρα όταν το θέμα άρχισε να παίζει σε κανάλια και sites

ΑΛΑΛΟΥΜ με Χαϊκάλη:Η ασφάλεια ήξερε το όνομα που πήγε να τον δωροδοκήσει ΑΛΛΑ όχι η εισαγγελία

​Αλαλούμ επικρατεί τις τελευταίες ώρες, μετά την «βόμβα» που πέταξε ο Παύλος Χαϊκάλης, αποκαλύπτοντας πως του έγινε απόπειρα χρηματισμού 2-3 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ τα στοιχεία τα έχει καταθέσει στην εισαγγελία, συνοδευόμενα από οπτικοακουστικό υλικό.

Στη συνέχεια,η εισαγγελία με ανακοίνωση της, ξεκαθάρισε πως «ζητήσαμε από τον κύριο Χαϊκάλη δυο φορές το όνομα του ανθρώπου που ήθελε να τον χρηματίσει και δεν το έδωσε».

Τι συνέβη στην πραγματικότητα;

Ο Παύλος Χαϊκάλης έδωσε την πρώτη κατάθεση πριν από δέκα μέρες περίπου. Συνολικά έδωσε δυο καταθέσεις. Και στις δυο δεν κατονόμασε το πρόσωπο που τον πλησίασε και προσπάθησε να τον εξαγοράσει.

Στη συνέχεια ο εισαγγελέας, έχοντας ένα ηχητικό ντοκουμέντο και μια θολή εικόνα που δεν φαίνεται το πρόσωπο, έδωσε εντολή στην αστυνομία και στα α��μόδια τμήματα της (ασφάλεια, ηλεκτρονικό έγκλημα), να γίνει τεχνική επεξεργασία του συγκεκριμένου υλικού ώστε να καθαρίσει η εικόνα και ο ήχος ώστε να διαπιστωθεί ποιο πρόσωπο είναι. Το videο, εστάλη στην αστυνομία πριν από 5-6 μέρες. Στη συνέχεια φέρεται να εκλήθη είτε ο κύριος Χαϊκάλης είτε άλλο πρόσωπο στην ασφάλεια, και εκεί, με την τρίτη φορά, αποκάλυψε το πρόσωπο που προσπάθησε να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Πότε έμαθε το όνομα του ανθρώπου αυτού η εισαγγελία; Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος του Star, Παναγιώτης Στάθης, ενημερώθηκε πριν από δέκα λεπτά περίπου, βλέποντας το θέμα να παίζει στην τηλεόραση και στα sites.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top