Δεν επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες Χαϊκάλη λέει ο εισαγγελέας Παναγιωτόπουλος

Η έρευνα δεν έχει δείξει απόπειρα χρηματισμού του

​Περιπλέκεται ακόμα περισσότερο η υπόθεση με τις καταγγελίες του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Χαϊκάλη, ότι αποπειράθηκαν να τον δωροδοκήσουν για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς ο εισαγγελέας Εφετών, Π. Παναγιωτόπουλος επιβεβαιώνει μεν ότι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έδωσε εκτενή στοιχεία, όμως όπως τονίζει μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι καταγγελίες του.

«Όντως ο κ. Χαϊκάλης έκανε εκτενείς αναφορές, δίνοντας εκτενή κατάθεση και παραδίδοντας υλικό. Πλην όμως από τη μέχρι στιγμής εισαγγελική έρευνα δεν επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του κ. Παναγιωτόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα πηγές από την εισαγγελία, τονίζουν ότι ο κ. Χαϊκάλης δεν έδωσε το όνομα του ανθρώπου που αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει στην δικαιοσύνη, κάτι που διέψευσε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ.

Ο κ. Κουίκ, δήλωσε στην εκπομπή Live U του Star, ότι ο Παύλος Χαϊκάλης έδωσε δύο καταθέσεις στην εισαγγελία και μετά από εντολή των κυρίων Παναγιωτόπουλου και Ντογιάκου έδωσε το όνομα του ανθρώπου που αποπειράθηκε να τον χρηματίσει στην ασφάλεια.