Ο Μπούκουρας αποκλειστικά στο STAR: Τι θα κάνει στις άλλες δύο ψηφοφορίες για ΠτΔ

Η πρώτη συνέντευξή του μετά την αποφυλάκισή του

Απαντήσεις για το τι θα κάνει στην επόμενη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έδωσε ο ανεξάρτητος πλέον και εκλεγμένος με την χρυσή αυγή βουλευτής Στάθης Μπούκουρας. Ο ανεξάρτητος βουλευτής έδωσε στο STAR την πρώτη συνέντευξη που δίνει μετά την ��ποφυλάκισή του.

«Αυτή τη στιγμή αναπνέω τις πρώτες στιγμές ελευθερίας και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι με την οικογένειά μου» δηλώνει στο STAR.

Ο εκλεγμένος με το κόμμα της Χρυσής αυγής απουσίαζε από την πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ωστόσο θα δώσει το παρών στις άλλες δύο: «Θα λάβω μέρος στις άλλες δύο ψηφοφορίες. Θα ψηφίσω με βάση το πατριωιτκό και το εθνικό συμφέρον».

Την ίδια στιγμή, ο ανεξάρτητος βουλευτής απαντά σε αυτούς που διαδίδουν ότι η αποφυλάκισή του σχετίζεται άμεσα με εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας: «Αυτά είναι αστειότητες και αθλιότητες. Έχω υποβάλει αίτηση αποφυλάκισης από τις 4 Νοεμβρίου,. Έτυχε να συμπίπτουν οι ημερομηνίες��.

Οι επαφές του με το κόμμα της Χρυσής αυγής έχουν σταματήσει εδώ και καιρό και όπως υποστηρίζει έχει μετανιώσει για τις όποιες ακρότητες έχει διαπράξει στο παρελθόν: «Δεν έχω καμία επαφή με στελέχη της Χρυσής Αυγής. Για κάποιες ενέργειές μου, που κάποιοι τις έχουν δει ως ακρότητες, σαφώς και έχω μετανιώσει».

Τέλος, αν και θα παρευρεθεί και στις δυο ψηφοφορίες απέφυγε να ξεκαθαρίσει αν θα ψηφίσει ναι ή παρών για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας: «Δεν έχω δει τις εξελίξεις, δεν είμαι πλήρως ενημερωμένος και όποια δήλωση και να κάνω θα είναι άκυρη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top