Ψαριανός και Τατσόπουλος... ΜΥΡΙΖΑΝ το παλτό της Ραχήλ Μακρή στη Βουλή

Για χυδαία σεξιστική συμπεριφορά τους κατηγορεί η Αυγή

Ψαριανός και Τατσόπουλος... ΜΥΡΙΖΑΝ το παλτό της Ραχήλ Μακρή στη Βουλή

​Τι κι αν ο κόσμος όλος είχε στραμμένο το ενδιαφέρον του στον αριθμό των ψήφων που θα συγκέντρωνε η υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα για την προεδρία της Δημοκρατίας; Οι ανεξάρτητοι βουλευτές Γ. Ψαριανός και Π. Τατσόπουλος είχαν άλλες ανησυχίες.

2209370.jpg

Ο φωτογραφικός φακός έπιασε τους δύο βουλευτές να κάθονται στα έδρανα της Βουλής και το ενδιαφέρον τους να έχει κεντρίσει ένα γαλάζιο γυναικείο παλτό και όχι αν θα μαζευτούν τελικά 165 ψήφοι.

2209371.jpg

Ο κ. Τατσόπουλος, το σήκωσε, το γύρισε από εδώ, το γύρισε από εκεί και τα σχόλια που έκανε μάλλον ήταν πολύ αστεία, αφού οι συνάδελφοί του Σ. Λυκούδης και Χ. Αηδόνης είχαν ξεκαρδιστεί στα γέλια. Πληροφορίες ότι προσπαθούσε να καταλάβει αν ανήκε σε μια από τις πολλές θηλυκές υπάρξεις που έχουν περάσει από το κρεβάτι του, κρίνονται αναληθείς.

2209373.jpg

Ο Γρηγόρης Ψαριανός όμως πήγε την… «έρευνα» ένα βήμα παρακάτω, και εκτός από την αίσθηση της αφής, που χρησιμοποίησε ο Π. Τατσόπουλος, εκείνος κατέφυγε στην αίσθηση της όσφρησης και άρχισε να μυρίζει το παλτό, μπας και καταλάβει από το… άρωμα σε ποια κυρία ανήκει.

2209691.jpg

Λίγο αργότερα το μυστήριο λύθηκε και κάτοχος του παλτού αποδείχθηκε η κα Ραχήλ Μακρή, με την οποία τουλάχιστον ο κ. Τατσόπουλος έχει συγκρουστεί άπειρες φορές.

Και μπορεί η κα Μακρή να μην πήρε χαμπάρι τα παιχνιδάκια τους με το παλτό της και να γλίτωσαν από τα αιχμηρά της σχόλια, όμως η φωτογραφία που δείχνει τους δύο ανεξάρτητους βουλευτές να μυρίζουν το παλτό έκανε τον γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

2209480.jpg

Ακόμα και η εφημερίδα «Αυγή» με σημερινό της άρθρο κατακεραυνώνει τους δύο βουλευτές και τους κατηγορεί για χυδαία, σεξιστική συμπεριφορά.

«Χυδαία σεξιστική συμπεριφορά από βουλευτές με προεξάρχοντα τον Γρηγόρη Ψαριανό και τον Πέτρο Τατσόπουλο καταμαρτυρά το ήθος της υποτιθέμενης "αριστεράς της ευθύνης" όπως αρέσκονται κατά καιρούς να αυτοαποκαλούνται.

makri.jpg

Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της, καθώς φαίνονται βουλευτές να γελούν ενώ ο "υπεύθυνος αριστερός" μυρίζει το παλτό της Ραχήλ Μακρή που κρατά ο Πέτρος Τατσόπουλος!!! Ύμνος στο σεξισμό από τα έδρανα της Βουλής. Η ανοχή σε αυτές τις ακραίας χυδαιότητας συμπεριφορές που προσβάλλουν τη γυναικεία φύση και την πολιτική πρέπει να σταματήσει. Παραπάνω σχόλια περιττεύουν...», έγραψε η εφημερίδα, αλλά το πιθανότερο είναι να μην ίδρωσε το αυτί τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top