Π. Καμμένος: «Οι εκλογές είναι μονόδρομος»

«Θα υπάρξει εθνική συναίνεση μετά τις εκλογές»

​Σαράντα πέντε λεπτά κράτησε η συνάντηση που είχε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος με τον επίτιμο Πρόεδρο της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη, όμως από ότι φάνηκε από τις δηλώσεις του κ. Καμμένου μετά από αυτή, το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ήλπιζε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποκάλυψε την ανησυχία που του εξέφρασε ο Κ. Μητσοτάκης για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη χώρα και ειδικά για την οικονομία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι του τόνισε πως τα πράγματα έχουν φτάσει στα άκρα.

Όπως είπε, ο κ. Μητσοτάκης, του ζήτησε να βρεθεί μια συναινετική λύση, όπου όλες οι πολιτικές δυνάμεις θα ��πορούν να έχουν μια κοινή εθνική πολιτική.

«Μια τέτοια λύση μπορεί να υπάρξει μετά τις εκλογές. Τότε θα πρέπει οι πολιτικές δυνάμεις που θα προκύψουν να αποκτήσουν μια θέση που θα καταγγείλει τα μνημόνια», είπε ο κ. Καμμένος.

«Δική μας θέση είναι ότι πριν τις εκλογές τέτοια λύση δεν μπορεί να ��ρεθεί, ειδικά όταν οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν ξεκαθαρίσει ότι αρνούνται τον διάλογο», πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ενώ πρόσθεσε πως χωρίς αυτούς τους δύο και μετά τις εκλογές το κόμμα του θα συμμετάσχει σε μια τέτοια λύση, με καταγγελία μνημονίων, αλλά και με την προφύλαξη των εθνικών θεμάτων.

Ο κ. Καμμένος, ξεκαθάρισε πως ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ δεν του ζήτησε να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Σταύρο Δήμα, προσθέτοντας ότι δεν πρόκειται να δώσει το φιλί της ζωής στον Αντώνη Σαμαρά και στον Ε. Βενιζέλο.

Τέλος ζήτησε εκλογές σε 18 μέρες από σήμερα, αναφέροντας ότι κάτι τέτοιο προβλέπεται σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, όπως έγινε και το 1996.

«Να μην ταλαιπωρούμε τη χώρα και παίζουμε με την οι��ονομία, για την οποία ελλοχεύουν όντως κίνδυνοι από τη ρητορική της τρομοκρατίας που έχει υιοθετήσει η κυβέρνηση», δήλωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top