ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ο Στάθης Μπούκουρας με εγγύηση 10.000 ευρώ

Ανοίγει η πόρτα της φυλακής ανήμερα της πρώτης ψηφοφορίας για ΠτΔ

​Η πόρτα της φυλακής θα ανοίξει σήμερα, ανήμερα της πρώτης ψηφοφορίας για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Στάθη Μπούκουρα, ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Όπως έγινε γνωστό, το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο αποφάσισε να υιοθετήσει την πρόταση του εισαγγελέα και να αντικαταστήσει την προσωρινή κράτηση του βουλευτή με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μια φορά τον μήνα και της καταβολής εγγύησης 10.000 ευρώ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό που μέτρησε πολύ για την απόφαση των δικαστών, ήταν το γεγονός ότι ο Σ. Μπούκουρας έχει διαχωρίσει την θέση του από την Χρυσή Αυγή.

Όπως είπε μάλιστα η συνήγορός του, Β. Πανταζή η απόφαση ήταν ομόφωνη και αποτελεί μια πρώτη δικαίωση στον αγώνα του βουλευτή για να αποδείξει την αθωότητά του.

Αυτό λοιπόν σημαίνει, ότι ο Στάθης Μπούκουρας το απόγευμα θα πάει στη Βουλή για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας χωρίς χειροπέδες και μάλιστα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν τελικά θα ψηφίσει τον κ. Δήμα ή θα δηλώσει παρών.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top