Μ. Κασσής: «Δεν πρόκειται να βρεθούν οι 180, άρα πάμε σε εκλογές»

«Συνεχίζεται ο ξεπεσμός του πολιτικού συστήματος»

Μ. Κασσής: «Δεν πρόκειται να βρεθούν οι 180, άρα πάμε σε εκλογές»
Πεπεισμένος ότι δεν θα βρεθούν οι 180 βουλευτές για να εκλεγεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, φάνηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μ. Κασσής, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.
«Είτε γίνουν ψηφοφορίες, είτε δεν γίνουν το αποτέλεσμα για την κυβέρνηση θα είναι αρνητικό. Δεν πρόκειται να μαζευτεί ο αριθμός των 180, άρα πάμε σε εκλογές. Όλα αυτά που ακούγονται ότι στην τρίτη ψηφοφορία θα γίνει αλλαγή του υποψηφίου ή οτιδήποτε άλλο, νομίζω ότι δεν έχουν καμία βάση και θα συνεχίσουν ακόμα περισσότερο στην υποβάθμιση του ρόλου του προέδρου», είπε ο κ. Κασσής.
Πρόσθεσε μάλιστα ότι το «ΠΑΣΟΚ συμπορεύτηκε με τη ΝΔ και έκανε μια σοβαρή προσπάθεια για να σώσει τη χώρα, δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν αλλάζουν, οι εκλογές είναι μπροστά και τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούνται είναι σαθρά».
Ο κ. Κασσής, αναφέρθηκε επίσης στην κινδυνολογία που αναπτύσσεται τις τελευταίες μέρες ότι αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταστραφεί η χώρα, υποστηρίζοντας ότι η επιχειρηματολογία αυτή δεν βοηθά καθόλου.
«Συνεχίζουμε τον ξεπεσμό του πολιτικού συστήματος, γιατί η κορυφαία διαδικασία που έχει να κάνει σε σχέση με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας νομίζω ότι έχει υποβαθμιστεί. Αυτό ξεκίνησε εδώ και αρκετό χρόνο και από πλευράς της κυβέρνησης και από πλευράς της αντιπολίτευσης. Γι΄ αυτό και στην αναθεώρηση του Συντάγματος, πρέπει να προχωρήσει και να γίνει, ο Πρόεδρος να εκλέγεται απευθείας από τον λαό», είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top