Γιούνκερ: Εννοούσα την άκρα Δεξιά και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ με τις «ακραίες δυνάμεις»

Παπαδημούλης: Αν είχατε κάνει ανάλογη δήλωση για τη Γερμανία θα είχατε παραιτηθεί

Γιούνκερ: Εννοούσα την άκρα Δεξιά και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ με τις «ακραίες δυνάμεις»
Διευκρινήσεις για τη δήλωσή του περί ακραίων δυνάμεων στην Ελλάδα ζήτησε ο Δημήτρης Παπαδημούλης από τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ότι παρεμβαίνει στα εσωτερικά θέματα της Ελλάδας και δήλωσε ότι εάν είχε κάνει ο Γιούνκερ ανάλογη τοποθέτηση για τη Γερμανία ή το Ηνωμένο Βασίλειο θα είχε παραιτηθεί εντός 24 ωρών.

«Δεν ξέρω τι ακριβώς έγραψαν οι ελληνικές εφημερίδες αλλά όταν μίλησα για εξτρεμισμό αναφερόμουν στην άκρα δεξιά. Δεν μου πέρασε καν η ιδέα ότι εσείς θα ήσασταν εξτρεμιστές. Δεν καταλαβαίνω γιατί η ελληνική αριστερά εδώ υποστηρίζει την άκρα δεξιά. Εγώ σιχαίνομαι την άκρα δεξιά» απάντησε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της κριτικής του κ. Παπαδημούλη, ο πρόεδρος της Κομισιόν τόνισε ότι λέει συχνά πράγματα «στη Γερμανία, στο Βέλγιο, στη Γαλλία που δεν αρέσουν ούτε στην εξουσία, ούτε στην αντιπολίτευση» και απευθυνόμενος στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Δεν θα μου αφαιρέσετε το λόγο όταν πρόκειται για πολιτική συζήτηση». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top