Διαψεύδουν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Βενιζέλος είπε στον Τσίπρα «θα σε γα@@@@@νε!»

«Ο υποτιθέμενος διάλογος δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα»

Διαψεύδουν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Βενιζέλος είπε στον Τσίπρα «θα σε γα@@@@@νε!»

Διαψεύδουν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Βενιζέλος είπε στον Τσίπρα «θα σας γα@@@@@νε με το που αναλάβεις!» κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στο υπουργείο Εξωτερικών, όπως ισχυρίζεται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών είχε διερωτηθεί προηγουμένως , απευθυνόμενος στον Α. Τσίπρα, «τι σε έχει πιάσει και θέλεις να βουτηχτείς ντε και καλά στα σκ…; Τι βιάζεσαι. Έτσι και αλλιώς θα γίνεις κάποια στιγμή», για να ακολουθήσει η απάντηση Τσίπρα: «Γιατί πρέπει απαραίτητα να βουτηχτώ στα σκ…; Θα τα καταφέρουμε έτσι που να μην χρειαστεί να γίνει τίποτα από όλα αυτά», για να έρθει στη συνέχεια η συγκεκριμένη «ροζ» ανταπάντηση του κ. Βενιζέλου.

Από πλευράς του προέδρου του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται στη σχετική διάψευση:

«Ο υποτιθέμενος διάλογος δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Αντικείμενο της συνάντησης στο ΥΠΕΞ ήταν τα θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Οι θέσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τη γενική πολιτική κατάσταση της χώρας και την στρατηγική των κομμάτων είναι πολύ γνωστές και διατυπώνονται με τον ίδιο τρόπο δημόσια και κατ' ιδίαν».

Το περιστατικό διαψεύδουν και κύκλοι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε εκατέρωθεν επικοινωνία, μεταξύ των δύο Γραφείων, προκειμένου να μην υπάρξει παρεξήγηση περί στοχευμένης «διαρροής».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top