Τζιτζικώστας: «Εάν δεν βρεθούν οι 180… αλλαγή πρωθυπουργού»

Πρότεινε μεταβατική κυβέρνηση υπό τον Αβραμόπουλο

Τζιτζικώστας: «Εάν δεν βρεθούν οι 180… αλλαγή πρωθυπουργού»

«Η χώρα δεν έχει την πολυτέλεια να μπει σε παρατεταμένη περίοδο αστάθειας. Εάν δε βρεθούν οι 180 θα έπρεπε να δημιουργηθεί μία κυβέρνηση εθνικού σκοπού με αλλαγή και του ίδιου του πρωθυπουργού» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1» ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας!

Ο ίδιος δήλωσε οπαδός της συναίνεσης και πρόσθεσε ότι «δεν είναι δυνατόν δύο άνθρωποι να μη μπορούν να συνεννοηθούν μπροστά στο ορατό για τη χώρα αδιέξοδο».

Όπως τόνισε επίσης τον πρώτο λόγο έχει ο πρωθυπουργός και «ακόμη και τη 12η ώρα μετά τη δεύτερη ψηφοφορία εάν δει ότι υπάρχει αδιέξοδο θα πρέπει να καλέσει τον κ. Τσίπρα και να βρουν μία λύση για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και ορισμό ημερομηνίας εκλογών», προσθέτοντας ότι «με την Ελλάδα δεν παίζει κανείς»

Κατανόμασε μάλιστα ότι το πρόσωπο που κατά τον ίδιο θα μπορούσε να αναλάβει μεταβατικός πρωθυπουργός: «Θα έπρεπε να είναι πολιτικός από την κεντροδεξιά, που αμβλύνει τα πάθη και δεν τα ξεσηκώνει. Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θα ήταν μια λύση. Και ο Σταύρος Δήμας θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή εάν δεν είχε προτα��εί για Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top