Αφαίρεσε τον λόγο από τον Γλέζο στην Ευρωβουλή ο Σουλτς!

Τι οδήγησε στο επεισόδιο

Αφαίρεσε τον λόγο από τον Γλέζο στην Ευρωβουλή ο Σουλτς!

Αφαίρεσε τον λόγο από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλη Γλέζο ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς!

Αιτία ότι ζήτησε τον λόγο επί διαδικαστικού ζητήματος αλλά αναφέρθηκε τελικά σε παρέμβαση Γιούνκερ, όπως υποστήριξε, στα εσωτερικά της Ελλάδος.

«Χίλιοι εκατό παιδικοί σταθμοί στην Ελλάδα, με πεντέμισι χιλιάδες παιδιά, κινδυνεύουν να πάψουν να λειτουργούν από έλλειψη εφοδίων. Αλλά αντί η Επιτροπή να ασχοληθεί με αυτό το θέμα και με πολλά παρόμοια που ταλανίζουν τους λαούς της Ευρώπης, ο Ζαν-Κλωντ Γιούνκερ, ως υπερεξουσιαστής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επιχειρεί να βιάσει το Ελληνικό Κοινοβούλιο και τον ελληνικό λαό με μια αντιδεοντολογική και αντιδημοκρατική επέμβαση. Με ποιο δικ��ίωμα επιχειρεί αυτό το βιασμό; Αν όμως τώρα έχει βοηθούς τους δύο συγκυβερνήτες στην Ελλάδα, σε λίγο δεν θα τους έχει και δεν θα μπορεί να βιάσει τον ελληνικό λαό» υποστήριξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν έχω καμία αντίρρηση, συνάδελφε Γλέζο, να κάνετε πολιτική παρέμβαση για οποιοδήποτε θέμα, αλλά αυτό το οποίο υποστηρίζετε τώρα δεν αποτελεί διαδικαστικό θέμα» τον διέκοψε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, ο οποίος και του αφαίρεσε τον λόγο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top