Παπαμίμικος: Δεν είμαστε εμείς αυτοί που λέμε για κλειστά ΑΤΜ και επιστροφή στη δραχμή

«Ο κ. Τσίπρας θέλει μια χώρα που το κράτος θα παρεμβαίνει σε όλα»

Παπαμίμικος: Δεν είμαστε εμείς αυτοί που λέμε για κλειστά ΑΤΜ και επιστροφή στη δραχμή
Το μπαλάκι της κινδυνολογίας στον ΣΥΡΙΖΑ πέταξε ο Ανδρέας Παπαμίμικος.

«Εμείς δεν λέμε ότι θα κλείσουν τα ΑΤΜ, αλλά το λέει ο ίδιος ο κ. Βαρουφάκης. Εμείς δεν λέμε ότι θα εξετάσουμε plan B για επιστροφή στη δραχμή, αλλά τα λέει ο κ. Λαπαβίτσας. Εμείς δεν λέμε ότι θα έχουμε το ζουρνά για να χορέψουν οι αγορές, λέμε ρεαλιστικά πράγματα» τόνισε ο γραμματέας της ΝΔ μιλώντας στον Βήμα FM.

Ο ίδιος σημείωσε ότι αυτή την ώρα συγκρούονται δύο λογικές: «Η μία λογική του κρατισμού και της επιστροφής της χώρας σε νοσηρές καταστάσεις από το παρελθόν και η άλλη λογική, η δική μας, των σίγουρων βημάτων και μεταρρυθμίσεων. Έχουμε την αναμέτρηση δύο πολιτικών και στρατηγικών και ο κ. Τσίπρας λέει ότι θέλει μία χώρα όπου το κράτος θα παρεμβαίνει σε όλα και θα επιστρέψουμε στα ελλείμματα και εμείς λέμε ότι θέλουμε μια χώρα με σταθερότητα, μεταρρυθμίσεις και αποκρατικοποιήσεις, επενδύσεις».

Τέλος, ο κ. Παπαμιμίκος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση εάν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατιας: «Εμείς είμαστε πάντα ανοιχτοί στο διάλογο. Πολύ περισσότερο με ένα κόμμα που έχω πει επανειλημμένα ότι έχει βοηθήσει να φτάσουμε σ’ αυτό το σημείο. Δεν ξεχνάω ότι πριν από ενάμιση χρόνο έβαλαν κι αυτοί το χεράκι τους για να γίνουν κάποιες μεταρρυθμίσεις και να μπορέσουμε έτσι να στεκόμαστε στα πόδια μας σήμερα. Θα τα δούμε όλα στην ώρα τους αλλά λέμε ότι είμαστε σίγουρα ανοιχτοί σε κάθε συζήτηση». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top