Δραματική προειδοποίηση Στουρνάρα: μεγάλος ο κίνδυνος ανεπανόρθωτης βλάβης!

Ζήτησε να υπάρξει συνεννόηση ανάμεσα στα κόμματα

Σε δραματική προειδοποίηση προς τα κόμματα προέβη ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος έκανε λόγο για «μεγάλο κίνδυνο ανεπανόρθωτης βλάβης» και ζήτησε από αυτά να συνεκτιμήσουν τις επιπτώσεις από τις αποφάσεις τους, σχετικά με την εκλογή ή μη Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μεταξύ άλλων ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος επισήμανε ότι «είναι άκρως επιθυμητό να συνεννοηθούν τα κόμματα μεταξύ τους» και να ολοκληρωθούν οι λίγες – όπως τις χαρακτήρισε - μεταρρυθμίσεις που απομένουν, ενώ αναφέρθηκε και στον κίνδυνο που προκαλεί στην αγορά η μείωση της ρευστότητας με ταχύ ρυθμό.

Ό ίδιος επεσήμανε ότι από την προηγούμενη θητεία του ως υπουργός Οικονομικών γνωρίζει το τεράστιο βάρος της νομοθετικής προσαρμογής στις νέες συνθήκες που σήκωσαν οι Έλληνες βουλευτές. «Με το θάρρος της προσωπικής γνωριμίας με κάθε ένα εξ αυτών, αλλά και της στήριξης που μου παρείχαν στη Βουλή τα προηγούμ��να χρόνια, θα ήθελα να προχωρήσω ένα βήμα παραπάνω και να τους ζητήσω να συνεκτιμήσουν τον μεγάλο αυτό και άμεσο κίνδυνο στις αποφάσεις τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο διοικητής της ΤτΕ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top