Βonsoir κύριε Μοσκοβισί – Στο Μαξίμου ο Γάλλος Επίτροπος

Σε εξέλιξη η συνάντηση με Σαμαρά και Χαρδούβελη

Βonsoir κύριε Μοσκοβισί – Στο Μαξίμου ο Γάλλος Επίτροπος

​Άγγλος… στο ραντεβού του ο Γάλλος Επίτροπος Οικονομίας Πιέρ Μοσκοβισί, ο οποίος έφτασε λίγο πριν τις 15:30 στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Στην συνάντηση συμμετέχει, όπως αναφέραμε και νωρίτερα στο star.gr, ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης.

Στόχος του κ.Μοσκοβισί, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, είναι να δείξει πως «η Ευρώπη και η ευρωζώνη είναι στο πλευρό της Ελλάδας και των πολιτών της στη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων, γιατί τώρα είναι η ώρα να γίνει οριστικά η στροφή προς ένα πολυπόθητο μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης».

Θα ακολουθήσει επίσκεψη του Επιτρόπου σε υπό κατασκευή σταθμό του μετρό, συνοδευόμενος από τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον πρόεδρο της «Αττικό Μετρό».

Στη συνέχεια, ο Ευρωπαίος αξιωματούχος θα συναντηθεί με εκπροσώπους κοινωνικών και παραγωγικών φορέων και θα ακολουθήσει συνάντησή του με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζουμε ότι η άρνηση του Γάλλου επιτρόπου να δει από κοντά τον Αλέξη Τσίπρα, προκάλεσε την ενόχληση της Κουμουνδούρου

Δείτε ΕΔΩ όλο το πρόγραμμα του Μοσκοβισί
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top